Ailton Bundesliga'da

Son güncelleme: 05.07.2007 02:59
  • Bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve Bundesliga tarihinin en golcü isimlerinden biri olan Brezilyalı futbolcu Ailton, yeniden Almanya'ya dönüyor.

    Bu sezon, Bundesliga'ya yükselme başarısı gösteren Hansa Rostock, kadrosunu, Brezilyalı yıldız Ailton'u katarak güçlendirmek istiyor. Almanya'da yayın yapan Bild Gazetesi'nde yer alan haberde, halen Sırbistan Şampiyonu Kızılyıldız'da top koşturan 34 yaşındaki Ailton'un da Hansa Rostock'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

    Konuyla ilgili olarak gazeteye bir açıklamada bulunan, Alman ekibinin teknik direktörü Frank Pagelsdorf, Ailton'un insan ve sportif özellikleriyle, Hansa Rostock'un yapılanmasına katkı sağlayacağını söyledi. Ailton'un menajeri Falk Schade de Ailton'un Bundesliga'ya dönmek istediğini doğrulayarak, "Ailton tekrar Almanya'da oynamak istiyor. Bunun için de en ideal kulüp Hansa Rostock" dedi.

    Bundesliga'da Werder Bremen ve Schalke 04 gibi takımların formasını giyen Ailton, 211 maçta attığı 105 golle lig tarihinin en etkili golcülerinden biri olmayı başarmıştı.


    Ligtv.com
#05.07.2007 02:59 0 0 0