Malzemeler
1 Adet Havuç
1 Su Bardağına Yakın Tel Şehriye
1 Adet Soğan
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Çorba Kaşığı Un
6 Su Bardağı Su
İnce Kıyılmış Maydanoz
1 Adet Limon
Tuz


Yemeğin Tarifi
Margarini tavaya alıp eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp hafifçe pembeleştirin. Üzerine 1 çorba kaşığı un serpin. Birkaç dakika karıştırın.
6 su bardağı su ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye alın. Çorba kaynadıktan sonra şehriyeleri ekleyin. Piştikten sonra servis yaparken üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 440
favori
like
share
VULKAN Tarih: 24.08.2007 23:48
teşekkürler ellerine sağlık
Lulu Tarih: 26.07.2007 19:24
tarif için teşekkürler:23:
BoardBeLasi Tarih: 19.07.2007 21:25
eLLerine saglik sindy
SuRMeLi Tarih: 09.07.2007 23:14
hmmm ellerine saglik abla