Yilmaz Erdoğan Ile Eşi Belçim Hanim Arasindaki Darginliğin Nedeni

Son güncelleme: 16.12.2022 13:13
  • noimage
    Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın bir yıl önce evlendiği ikinci eşi Belçim Erdoğan ile bir süredir dargın olduğunu Gezentilki olarak sizlere duyurmuştuk. Hatta bu dargınlık sonrasında Yılmaz Erdoğan'ın otele yerleştiği haberini de Gezentilki okurları ile paylaşmıştık.
    Şimdi sizlere bu dargınlığın perde arkasını veriyoruz.

    Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan ile eşi Belçim Hanım'ın dargınlığının nedeni bebekmiş! Evet Belçim Hanım, bebek dünyaya getirmek istiyormuş! Bu olaya Yılmaz Erdoğan sıcak bakmıyormuş! Yılmaz Erdoğan'ın ilk evliliğinden Berfin adında bir kızı var ve Yılmaz Bey kızını çok seviyor. Adeta onun üzerine titriyor. Biricik kızını yanından bir an olsun ayırmıyor. Bu sevgi öyle kuvvetli ki yaptığı filmlerde ona rol de veriyor.
    Yılmaz Erdoğan biricik kızı Berfin üzülmesin diye ikinci bir çocuğu şu an düşünmüyor. Bu olay da Belçim Hanım'ı çok üzüyor. Bu yüzden de aralarında dargınlık yaşanıyor.

    Umarız Türkiye'nin çok sevdiği ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, severek evlendiği Belçim Hanım ile arasındaki bu dargınlığı tatlıya bağlar ve bu dargınlık çabuk biter
#11.07.2007 09:14 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Emeğinize Sağlık
#16.12.2022 13:13 0 0 0