Büyük beden mutluluk

Son güncelleme: 01.08.2007 08:53
  • Büyük beden kadınlara şıklığı sunan Evans, 2007 yaz koleksiyonuyla son trendleri gardırobunuza taşıyor. Bu çarpıcı koleksiyonda, plaj kıyafetlerinden şık gece elbiselerine kadar çeşitli alternatiflerin yer aldığı üç farklı tema sunuluyor.

    Çarpıcı renk ve desenlerle sahillerde fark yaratın...
    Siyah veya beyaz fon üzerine parlak pembe ve neon tonların yoğun olarak kullanıldığı Beach Rave koleksiyonunda, yaz sezonunun en canlı renkleri ile çarpıcı ve iddialı bir görünüm yaratılıyor. Baskılı ve çizgili mayolar, bunlara uygun ince askılı tunikler, kobalt mavisi pamuklu şortlar, baskılı şallar ve plaj çantaları koleksiyonun en gözde parçalarını oluşturuyor.

    Sıcak yaz gecelerinde hem rahat hem de şık olabilirsiniz...
    Modern Tribes koleksiyonunda yer alan, sıcak yaz günlerine ve şehir yaşamına uygun, öz-gün tasarımlar dikkat çekiyor. Eskitilmiş altın görünümü ve zeytin yeşilinin ön plana çıktığı kıyafetlerde; leopar desenli baskılar, parlak, yumuşak kumaşlarda kendini gösteriyor. Düz renkli, etnik baskılı elbiseler; burnu açık, mantar topuklu ince bantlı sandaletler veya parlak, altın rengi ayakkabılarla birlikte giyilerek sıcak yaz geceleri için ideal ve şık bir görünüm elde ediliyor.

    70'lerin desenleri üzerinizde canlansın...
    Hem gündüz hem de gece kullanılabilen kıyafetlerin yer aldığı 70s Paradise koleksiyonunda; tropik baskılı uzun tunikler, bu sezonun vazgeçilmez parçası olan ve vücut hatlarını mükemmel bir biçimde vurgulayan üç renkli maksi elbiseler ön plana çıkıyor. Koleksiyonda yer alan kıyafetler; taşlı sandaletler, altın halhallar ve altın kaplamalı, kalp biçiminde madalyonlarla tamamlanarak gündelik görünümden çıkarılıp şık bir görünüm kazanıyor.
#01.08.2007 08:53 0 0 0