Mozilla Thunderbird v2.0.0.6 Türkçe

Son güncelleme: 15.09.2007 23:26
  • noimage

    Thunderbird size daha hızlı, daha güvenli ve daha verimli bir e-posta deneyimi sunuyor. Siz postalarınızı okurken, Thunderbird de virüsleri ve istenmeyen postaları gelen kutunuzdan uzakta tutar. Thunderbird'ü e-posta istemcisi ve besleme okuyucu olarak kullanmanızın size sağlayacağı kolaylıklar aşağıda sıralanıyor.

    İstenmeyen Postaları Durdurmada Birebir
    Thunderbird en etkili istenmeyen posta süzme özelliğiyle işinizi kolaylaştırır. E-postalarınız hesabınıza ulaşır ulaşmaz incelenir ve istenmeyen postalar diğerlerinden ayrılır. Böylece size gerçekten okumak istediklerinize gözatmak için zaman kalır. İstenmeyen postaları doğrudan silmeyi seçebileceğiniz gibi, istediğiniz bir dizine de yönlendirebilirsiniz.
    Sizin Postanız, Sizin Kurallarınız
    E-postalarınıza istediğiniz biçimde bakın. Thunderbird'ün yeni üç sütunlu görünümüyle e-posta yönetimini işkence olmaktan çıkarın. Araç çubuğunda istediğiniz gibi oynama yapın, programın görünümünü seçtiğiniz tema ile dilediğiniz biçimde değiştirin.
    Güvenli ve Sağlam
    S/MIME, sayısal imzalama, ileti şifreleme ve güvenlik aygıtı sertifikalarıyla yazılanları sadece siz ve istedikleriniz okusun.
    Yararlı Özelliklerle Dopdolu
    Thunderbird'ün sunduğu özellikler ve kolaylıklar arasında IMAP/POP desteği, besleme (ör. RSS, Atom) okuyucu, HTML ile biçimlendirilmiş e-posta desteği, hızlı arama, gelişmiş ileti süzme, alındı onayı, etiketleme, akıllı adres defteri ve LDAP bütünleşmesi, aktarma araçları ve e-posta ve haber grubu hesaplarını yönetebilme yer alır.
    Eklentilerle Sınırsız Özellik ve Esneklik
    Thunderbird size eklentiler aracılığıyla yeni özellikler ve işlevler ekleme olanağı tanır. Sizi dar kalıpların dışına taşıyan eklentiler sayesinde özel gereksinimlerinizi çok basit ve zahmetsiz bir biçimde karşılayabilirsiniz.
    Editörden :
    Mozilla Thunderbird, Mozilla tarayıcısı içinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir e-posta istemcisidir. Çoklu işletim sistemi ve haber okuyucusu özelliğine sahip Mozilla Thunderbird bu sürümü ile oldukça hızlı ve performanslı.
    Windows'un standart Outlook Express'inin tüm özelliklerine sahip olmasının yanında gelişmiş SPAM (istenmeyen reklam postaları) filtresine de sahip olan bu istemcinin yeni sürümü hatalardan arındırılmış ve Mozilla'nın yeni tarayıcısı ile tam uyumlu hale getirilmiş.


    Özellikler :

    "Araç Çubukları"nı isteğe göre her türlü şekilde düzenleyebilme
    UI eklentilerine tam destek
    Yeni görünüm özelliği (yeni tema desteği)
    Outlook benzeri adres listesi ekranı
    Çevrimiçi yardım
    Yenilenmiş seçenekler ve menüler
    Performans ve izleri gizleme yenilikleri
    POP hesabı kullananlar için geliştirilmiş seçenekler
    Tüm e-posta programlarındaki dosyaları ve ayarları alabilme özelliği
    Gelişmiş e-posta şifrelemesi
    Uyarı : Bu sürümün eski sürümler ile çakışmaması ve eski hataların tekrar etmemesi için bu yeni sürümü kurmadan önce eskisini sisteminizden kaldırmanız ve klasörünü tamamen silmeniz önerilmektedir.
    Son Sürümde Neler Yeni?

    Yazdığınız iletide yazım denetimi yapma
    İletiden dosya silme
    Güvenlik geliştirildi.
    RSS geliştirildi.
    İleti süzgeçleme için yönlendir ve yanıtla hareketleri eklendi.
    Spam engelleme sunucuyla bütünleştirildi.
    Güncelleme servisi artık Thunderbird'in tamamını değil de gerekli olan dosyaları innDirip kuracak.

    Download :

    English

    Türkçe
#02.08.2007 23:02 0 0 0
  • eywallah kardeşim
#15.09.2007 23:26 0 0 0