[COLOR="yellow"]Malzemeler :

2 adet yufka
3 adet sosis
1 su bardağı sıvı yağ
Kürdan
Gazoz kapağı

Yapılışı :

Yufkaları ikiye katlayalım. Yarım daire şeklini alan yufkalardan gazoz kapağı ile keserek, yuvarlaklar çıkaralım. Kürdana bir sosis dilimi geçirelim. Arkasından 4 adet yuvarlak kesilmiş yufka parçasını geçirelim. Bu şekilde kürdan dolana dek tekrarlayalım. Tavaya sıvı yağı alıp kızdıralım. Kürdanları yağa atıp kızartalım. Fazla yağı süzmek için kağıt havlunun üzerinde bir süre bekletelim. Sıcak olarak servis yapalım.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 404
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 01:44
tesekkurler
BoardBeLasi Tarih: 04.08.2007 18:46
Ellerine saglik Su Perisi