KREMASI: isterseniz krem şanti yada sevdiğiniz bir beyaz krema çeşidi
pandispanyayı yuvarlak kalıpta pişirip ortadan ikiye kesiyoruz. sade gazoz ile ıslatıp arasına krema veya şanti sürüp kapatıyoruz. tüm yüzeyine çok ince şanti sürüp buzdolabında 15-20 dk. dinlendirip şeker hamuru ile kaplıyoruz ....
ŞEKER HAMURU :2 yemek kaşığı su-azcık istediğiniz renk gıda boyası-1 kaşık mısır nişastası-1 kaşık pudra şekeri- fındık büyüklüğünde margarin ve 1-2 damla esans ( muz,çilekvb...)
pişiriyoruz. ılınınca 1 kaşık nişasta ekleyip yoğuruyoruz... sonra dilediğimiz yerde kullanıyoruz...Böle bir pastayı kaplamak için 3-4 kat ölçüden pişirmek gerekıyor.