Bitirme Dedim Sana

Son güncelleme: 15.08.2007 12:00
  • noimage


    çok Aşığın Var Diyorlar , Hem De Çok, Bir Ben Eksikmişim. Sayısını Bile Bilemediğinden, Sadece Çok Kelimesi Yetiyormuş. Aşkının Ölçüsü Olmadığı Gibi Aşıklarının Da Sayısı Belli Değil. Yine De Bilirim Ki O Kadar Çokluğun Içinde Bana Ayıracak Bir Gülümsemen Bile Yoktur. Payıma O Bile Düşmezmiş. Yalan De, Aslında Sevmedim Onları De, Ben Bir Tek Seni Sevdim De, Oyalandım Onlarla De, Inan Ki Bu Yeter Bana, Inanmayacak Olsam Da, Inanmayacak Olsan Da, Bu Bana Yeter. Sanki Hiç Mi Yalan Söylemedin Yüzüme Bakarak, Yaşadıklarımız Birbirimizi Kandırmacadan Başka Nedir? Bir Yalanın Günahını Çekmek Sana Koymaz, Sırtımızda Taşıdığımız O Ahlaksız Günahların Yanında.

    bir Sevda Sözü Fısılda , Usulca Yaklaş Yüzüme, Ellerinle Kapatarak Kulağımı, Sadece Senin Ve Benim Duyabileceğim Kadar, Yazın Denizden Esen Meltemin Çağrısı Kadar Gönlümü Okşayan Yumuşaklıkta, Kalkmaya Hazırlanan Bir Geminin Siren Sesi Kadar Heyecan Uyandıran, Okumayı Sökmeye Çalışan Öğrencinin Yaptığı Gibi Tane Tane Ve Anlaşılır, Ilgıt Ilgıt Esen Yellerin Alıp Ayıpüremeyeceği Kadar Ketum Bir Sevda Sözü Fısılda Kulaklarıma. Haydi Durma, Neden Bu Nazın, Korkma Hazırım Inanmaya Söyleyeceğin Her Şeye. Nelere Inanmadım Ki... Bir Sahte Sevgiyi Bile Esirgeme, Mecburum Inanmaya, Bak Bana Itiraz Edecek Halim Mi Var Hiç?

    gönül Hırsızı Diyorlar , Suçluyorlar, Iftira Ediyorlar. Sen Hiç Bir Zaman, Hiç Bir Şey Çalmadın Ki. Ne Gönlümü Çaldın, Ne De Sana Adanan Boşa Geçecek Zamanımı, Ne De Benden Bir Parça. Hırsız Olamazsın, Sen Doyumsuz Değilsin, Hele Gönülden Yana Asla. Şimdi, Yoksa Başkalarından Mı Medet Umuyorsun? Böylesine Isterik Tavırlarının Ardında Yatan, Elde Etme Ve Yok Etme Hırsı Mı? Sen Böyle Değildin Inkar Et , Yalan De, Ben Gönlünün Hırsızıyım Sadece De, Gönlümde Senin Sevdandan Başka Sevdalara Yer Yok De, Bu Yeter Bana , Söyle... Yoksa Ben Mi Yanılıyorum, Gerçekten Mi Sevdin Onları Beni Bile Bu Kadar Sevmemişken, Bana Bile Bu Kadar Katlanmamışken...

    gözlerindeki Cevaba , Dudaklarındaki Kıpırdamaya, Ellerindeki Titremeye, Nefes Alışverişindeki Hızlanmaya Hazırım. Hazırım Kırılıp Dökülmeye, Yanıp Yok Olmaya. Ama Korkuyorum Bakmaya, Anlık Bile Olsa Da. Başımı Kaldırıp Seninle Göz Göze Gelmeye, Tüm Metanetimi Kaybedip Ağlamaya Ve Sana Sarılmaya Korkuyorum. Bilirim Gözlerine Bakınca, Inanırım, Sanki Bir Işık Çakar Ve Nutkum Tutulur O An, Ne Dersen De Farketmez, Düşünemem, Inanırım, Kanarım.


    Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Söyle Ve Git.. Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Için Git..


    noimage
#12.08.2007 21:30 0 0 0
  • Emeğine sağlık Fireblade
#13.08.2007 10:12 0 0 0
  • teşekkürler
#15.08.2007 12:00 0 0 0