Lazio'ya Dinamo şoku

Son güncelleme: 15.08.2007 11:40
  • Şampiyonlar Ligi'nde sürprizler 3. öneleme ilk maçlarıyla başladı. Serie A'nın güçlü ekibi Lazio, sahasında Dinamo Bükreş ile 1-1 berabere kalarak büyük avantaj yitirdi. 1 penaltı kaçıran evsahibi ekip maçı 9 kişi tamamladı.
    noimage
    Olimpiyat Stadı'ndaki mücadeleye Romanya şampiyonu Dinamo iyi başladı ve başarılı golcüsü Dancilescu ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra maçta çok ilginç olaylar yaşanmaya başladı. 38. dakikada Rocchi, Lazio'nun kazandığı penaltıyı kullanamadı. Ardandından Mutarelli, maça dengeyi getiren isim oldu. Mavi beyazlı İtalyan ekibi, ikinci gol için bastırırken, maç çığrından çıktı. Önce İsviçreli Behrami 72. dakikada oyundan atıldı. Ardından 85. dakikada da golün sahibi Mutarelli kırmızı kart gören isim oldu. Maça veda eden son isim ise konuk ekibin önemli oyuncularından Goian oldu. Kartların havada uçuştuğu bu maç 1-1 sona ererken, Lazio önemli bir avantajı rakibine hediye etmiş oldu.

    Gecenen diğer maçlarında birçok önemli transfer yapan Rangers, Kızılyıdızı, golcü ismi Nasho Novo'nun son dakika golüyle yenerken, Benfica, geçen yıl gruplardaki rakibi Kopenhag'ı Rui Costa'nın iki golüyle 2-1 mağlup etti.
#15.08.2007 11:40 0 0 0