Çin Usulü Sebzeli Tavuk
Bu işten anlayanlar için kısaca

a) önce terbiye edilmiş tavuk parçaları bol miktarda kızgın yağda pişirilir ve süzdürülür,

b) tavuğun pişirildiği yağdan azar azar kullnılarak sebzeler tavada sote edilir ( kesinlikle yemek içerisinde kullanılacak şekilde öldürülmez ),

c) tavuk ve sebzeler derin bir kapta karıştırılır, üzerine az birşey sıvı karışım dökülerek birkaç dakika ateşte pişirilir


şeklinde özetlenebilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1263
favori
like
share
OKS_GAZİSİ Tarih: 01.08.2008 17:42
slm
SquadroN Tarih: 31.07.2008 16:11
Sağolasın
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:46
paylaşım için thanks
DİDEM Tarih: 30.08.2007 11:49
[COLOR="YellowGreen"]paylaşım için teşekkürler
VULKAN Tarih: 25.08.2007 22:22
teşekürler
CA-CHALLENGE Tarih: 19.08.2007 18:39
umarım deneyenler beğenirler
SU-PERISI Tarih: 19.08.2007 18:15
güzel tarifleriniz için saol