Çin Usulü Sebzeli Tavuk
Bu işten anlayanlar için kısaca

a) önce terbiye edilmiş tavuk parçaları bol miktarda kızgın yağda pişirilir ve süzdürülür,

b) tavuğun pişirildiği yağdan azar azar kullnılarak sebzeler tavada sote edilir ( kesinlikle yemek içerisinde kullanılacak şekilde öldürülmez ),

c) tavuk ve sebzeler derin bir kapta karıştırılır, üzerine az birşey sıvı karışım dökülerek birkaç dakika ateşte pişirilir


şeklinde özetlenebilir.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1277
favori
like
share
OKS_GAZİSİ Tarih: 01.08.2008 16:42
slm
SquadroN Tarih: 31.07.2008 15:11
Sağolasın
by_cyber Tarih: 07.07.2008 18:46
paylaşım için thanks
DİDEM Tarih: 30.08.2007 10:49
[COLOR="YellowGreen"]paylaşım için teşekkürler
VULKAN Tarih: 25.08.2007 21:22
teşekürler
CA-CHALLENGE Tarih: 19.08.2007 17:39
umarım deneyenler beğenirler
SU-PERISI Tarih: 19.08.2007 17:15
güzel tarifleriniz için saol