Malzemeler
- 1/2 kg. yeşil fasulye,
- 2 adet kuru soğan,
- 3 adet domates,
- 2 adet yumurta,
- 3 yemek kaşığı tereyağ,
- Tuz, karabiber.
Yapılışı:

Fasulyeleri ayıklayıp, yarım cm. kalınlığında kıyın. Kaynar tuzlu suda haşlayıp süzün. Soğanı ince kıyın. Tereyağında kavurun. Domatesi rendeleyip ilave edin. Domates kavrulunca tuz ve karabiber ekleyin. Yumurtaları kırıp, hafif karıştırın. Fasulyeleri ekleyip, suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirip, sıcak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 647
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 16:33
saoll eline sağlık
by_KaRizMa Tarih: 15.04.2008 20:33
bakalim nasil tadi
MaRaBoGLu61 Tarih: 15.04.2008 19:35
[QUOTE=61---61;2581382]Hemserim bide karadeniz mutfagi ile ilgili bi bölüm açsaniz ne iyi olurdu bi bilsen...

Olabilir düsüne biliriz bunu aslinda
61---61 Tarih: 15.04.2008 19:29
Hemserim bide karadeniz mutfagi ile ilgili bi bölüm açsaniz ne iyi olurdu bi bilsen...
MaRaBoGLu61 Tarih: 15.04.2008 19:16
Kardenizde cok yaparlar bunu

bende cok severim wallahi

tesekkürler paylasim icin
Grace Tarih: 15.04.2008 19:03
evt bu tarifte güzel ama turşusundan dahada süper oluyor
61---61 Tarih: 15.04.2008 18:59
Fasulyenin tursusunu kavuracaksin...
Sonrada onu yemeyeceksin yaninda yatip öylece seyredeceksin...
COCO Tarih: 15.04.2008 18:32
eline saglik.
DİDEM Tarih: 30.08.2007 11:28
[COLOR="YellowGreen"]paylaşım için teşekkürler