Osmaniye yöresel yemekler TOĞGA

Son güncelleme: 06.09.2007 16:01
  • TOĞGA
    Malzemesi:
    1 kase nohut
    1 kase dövme
    2 çorba kaşığı un
    1 top nane
    3 kg yoğurt

    Yapılışı: Yoğurt su ile iyice çırpılır. Çırpıldıktan sonra iki çorba kaşığı un ilave edilir. Dövme ile nohut tencerenin içine atılır. Ocakta Dövme ile nohut pişene kadar karıştırılır. Sonra nane ince,ince kıyılır. Çorbanın içine atılır.Yemeğimiz tabaklara konarak nefis çorbamız afiyetle yenir.
#24.08.2007 13:01 0 0 0
  • yapan olsa sa yesek yaw:) insanın canı çekiyor okudukça
#06.09.2007 16:01 0 0 0