Kullanılacak Malzemeler

1 limon suyu
1 diş sarmısak
1 çorba kaşığı tereyağ
1 su bardağı krema
Tuz
1.5 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı hardal
Karabiber



Hazırlanma Şekli

Orta boy bir tencerede yağı kızdırın. Sarımsağı koyup ara sıra karıştırarak kızartın. Tencereyi ateşten alıp un, biber ve tuzu ekleyip karıştırarak pürtüksüz hale getirin. Yavaş yavaş önce kremayı, sonra da hardalı ekleyip karışıma iyice yedirin. Tencereyi kısık ateşe oturtup devamlı karıştırarak kaynatmadan, koyu ve pürtüksüz olana kadar pişirin. Ateşten alıp limon suyunu ekleyip karıştırın. Isıtılmış sosu sosluğa koyup servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 505
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:58
teşekkürler ellerine sağlık