Real Madrid krizde

Son güncelleme: 20.09.2004 13:02
  • noimage


    Real Madrid krizde

    Yıldızlarla dolu kadrosuna rağmen Eflatun-Beyazlılar bir türlü belini doğrultamıyor. Leverkusenden sonra Espanyola da kaybeden Beyaz Şimşeklerde panik başladı
    20.09.2004


    Beckham ve Raulu kesti
    Real Madrid için kabus bu sezon erken başladı. Owen, Woodgate, Samuel gibi yıldızları transfer ederek, kadrosunu iyice güçlendiren Los Galacticos Şampiyonlar Liginde Leverkusen deplasmanında aldığı 3-0lık yenilgi sonrası Espanyola da 1-0 kaybedince takımda kriz havası başgösterdi. Sakatlıkları nedeniyle Figo, Zidane ve kaleci Casillasın forma giyemediği karşılaşmada teknik direktör Camacho, iki ası Beckham ile Raulu yanında oturtarak, kimsenin yerinin garanti olmadığı mesajını verdi.

    Olağanüstü toplantı!
    Mücadelede Reali yıkan gol Maxi Rodriguezden geldi. Casillasın yerine kaleye geçen Cesar, Tamudonun hakem tarafından tekrar ettirilen penaltısını iki kez çıkardı. Real Madridde de Ronaldo bir penaltı vuruşundan yararlanamadı ve takımını 1 puandan etti. Eflatun - Beyazlılar Samuel ve Salgadonun atılmasıyla mücadeleyi 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Camacho dün iki kaptan Raul ve Roberto Carlos ile yaklaşık yarım saat süren bir olağanüstü bir toplantı yaptı.
#20.09.2004 13:02 0 0 0