[COLOR="#c0ccf4"]KodLar DüzeLtiLdi...

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 4160
favori
like
share
FreddyKrueger Tarih: 14.05.2010 23:06
[COLOR="#c0ccf4"][QUOTE=Jeneric;4204248]Bunu 3 tane yapmak istersek nasil bir kod eklememiz lazim ?

Kod Içeriqini Biraz InCeLeyerek Bunu ÇözebiLirSiniz
Jeneric Tarih: 14.05.2010 15:52
Bunu 3 tane yapmak istersek nasil bir kod eklememiz lazim ?
gokhan90 Tarih: 18.12.2008 00:47
teşekkürler
djisyankar Tarih: 16.11.2008 15:19
Aynısı Gibi Yazdım Ama Herhangi Bir Reklam Bölümüne Tıkladıgı Zaman 2 Pencere Açıyor Ikısıde Reklamver.html ' bölümüne gidiyor tek bir sayfa açmak ıcın ne yapmalıyım:S
hellboy112 Tarih: 14.11.2008 02:07
eii aferim saoL
Turktimes Tarih: 12.10.2008 17:41
ellerine sağlık
CoOL_NesS Tarih: 27.05.2008 21:38
Tekrar SaoL FreddyKrueqer..
Harika PayLaşımLarın Var
Hakkın Ödenmes Walla
FreddyKrueger Tarih: 27.05.2008 18:42
[COLOR="#c0ccf4"]KodLar DüzeLtiLdi...
CoOL_NesS Tarih: 27.05.2008 13:13
Çok Güzel Bir Paylaşım Daha
Ellerine Saqlık.
Ama Bende Tabloların Üstünde Bu Yazıyo:S?

function sdivclick(a) { a.children(0).click(); } function sdivover(a,c,u) { a.style.background=c; a.style.border='1px solid #CC0000'; a.children(0).style.textDecoration='underline'; a.children(0).style.color='#cc0000'; window.status = u + ' adresine git'; return true; } function sdivout(a,c) { a.style.background=c; a.style.border='1px solid #333333'; a.children(0).style.textDecoration='none'; a.children(0).style.color='#0000BD'; window.status = ''; }


Bunu Nasıl Düzeltebilirim:S