malzemeler:
1 demet ispanak
Sos:
1 dis sarimsak, tuz ile dovulmus
50 ml sizma zeytinyag
1 yk sirke veya 1/2 limonun suyu
1 cimdik kirmizi biber
Tuz
Karabiber
yapılışı:
Ispanaklarin koklerini 4 parmak uzunlugunda kesin. Tuzlu suyun icine koyun, kumlari dibe cokunce, kokleri alip suyu yenileyin. Bu sekilde tasin dibinde hic kum kalmayana kadar yikayin. Kaynamakta olan tuzlu suyun icine kokleri atin, 5 dakika haslayin. Suzgecte iyice suzuldukten sonra servis tabagina gecirin.

Sos malzemelerini kucuk bir kasede karisitirip uzerine dokun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 450
favori
like
share
Sindy Tarih: 16.10.2007 00:56
Emegine saglik
umut_alin Tarih: 10.10.2007 08:45
tesekkürler
BoardBeLasi Tarih: 06.09.2007 00:30
Ellerine Saglik su perisi
refik Tarih: 05.09.2007 21:46
emeklerine saglık teşekkürler su-perısı