malzemeler:

2adet orta boy soğan
2 adet orta boy patates
1 su bardağı bezelye konservesi
1 adet küçük kereviz
6 çorba kaşığı sıvıyağ
tuz
12 su bardağı su ya da et suyu
yapılışı:
Soğan, patates, kereviz soyulur, yarım daire şeklinde doğranır. Sıvıyağda kavrulur, daha sonra bezelye katılır, bir kaç dakika daha kavurduktan sonra tuz ve et suyu ilave edilir, sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirilir. Blenderden geçirilerek püre haline getirilir. Bir taşım daha kaynatılır, servise sunulur

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 490
favori
like
share
PELİN_95 Tarih: 01.05.2008 16:30
tşk
eskitoprak Tarih: 30.04.2008 13:01
tesekkurler abla
izmir_güzeli Tarih: 28.04.2008 15:57
güzelmiş paylaşım için tşk
COCO Tarih: 27.04.2008 14:31
Tesekkür.