aşk sevgi romantik özlem duygusal yazılar 3

Son güncelleme: 25.07.2008 02:05
  • Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.



    Sensiz yorgun ve bezgin sürüklenip gidiyorum,tattığım zevkler bile beni avutacağı yerde,ayrılığın acısını daha da arttırıyor,biz herşeyde birbirimizin yarısı idik;şimdi ben senin payını çalar gibi oluyorum..



    Bir gün daha doğdu sonsuz umutlar taşıyan eşsiz duygularla..umarım bu günde gelecek güzel günlerin habercisidir.



    Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!



    Günün en tatlı esintiyle bir yudum sevgi gönderiyorum, pencereni aç, al onu içeriye, içine çek ve kalbinin en kuytu köşesinde benim için sakla...



    Nasıl uzaktaki yıldız parlak geliyorsa insana,uzakta olduğum için tutkunum sana,hani en güzel aşklar imkansız gelirya insana imkansız olduğun için gülüm aşığım sana..



    Seni her özlediğimde gökten bir yıldız eksilseydi gökyüzü kapkaranlık olurdu.



    Bir deniz düşün susuz, bir insan düşün mutsuz, bir gece düşün uykusuz. bir yürek düşün sevgisiz, bir bahar düşün çiçeksiz, bir de beni düşün sensiz...



    Bu güzellik. bu zeka. bu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir arada toplamış. eeee benden çok bahsettik senden naber...



    Sana karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, çiğdemin neşesini, lalenin gururunu, menekşenin tevazusunu, gülün saadetini versem bana ne dersin..?



    Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!



    Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine tüm duygularımı yüklediğim,yıldızı al,yüreğimden yüreğine yollar var,hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla...



    Duyuyorum sana dokunamamanın ezikliğini yaşıyorum aşkın rezilliğini,inan bitanem yanımdayken çekiyorum en çok hasretini..



    Çiçek sulandığınca güzel, kuşlar ötebildiğince sevimli, bebekse ağladığı kadar bebek ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin. Bunu da öğren; sevdiğin kadar sevilirsin.



    Dost, deniz kenarında taş toplamaya benzer önce teker teker toplarsın sonra teket teker atarsın. Ancak bazılarını atmaya kıyamazsın. Sen de atmaya kıyamadıklarımdansın...



    Bir soluk kadar yakın,yıldızlar kadar uzak derler sevgi için...uzanırsın yetişemezsin,yetişirsin dokunamazsın,dokunursun vazgeçemezsin,vazgeçersin ama UNUTAMAZSIN!!!
#24.09.2004 09:47 0 0 0
#24.09.2004 15:05 0 0 0
  • ellerine saglik
#25.09.2004 01:18 0 0 0
  • Eline yüreğine sağlık
#25.09.2004 09:46 0 0 0
  • Konu Derin Duygulardan Buraya Alınmıştır..
#25.07.2008 02:05 0 0 0