MALZEMELER
Yarım paket margarin
Yarım çay bardagı yoğurt
Yarım çay bardağından 1 parmak eksik zeytinyağı
1 çay bardağı şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Alabildiği kadar un

HAZIRLANIŞI :
Bir kaba bütün malzemeyi koyun. Unu azar azar ilave ederek hamur yapın. Kulak memesi yumuşaklığında ele yapışmamasına dikkat edin. Ucu tırtıklı kalıp ile içine doldurun ve bastırarak çıkarın. Fırın tepsisine koyun. Yarım saat önceden ısıtılmış fırında pişirin. Üzeri fazla kızarmasın.İsterseniz hamuru yarıya bölüp bir kısmını kakolu yapabilrsiniz.AFİYET OLSUN

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 382
favori
like
share
Serendipity Tarih: 13.09.2007 10:19
teşekkürler sindy
SU-PERISI Tarih: 06.09.2007 20:36
çok güzel olur. eline saglık sindy