Maça Doğru : Beşiktaş-Ankaraspor

Son güncelleme: 16.09.2007 11:39
  • noimage

    Futbol Takımımız, Ankaraspor maçının hazırlıklarını akşam yaptığı idmanla sürdürdü.
    Sabahki idmanda kondisyon ağırlıklı çalışan Siyah-Beyazlılarımız akşam ise yaklaşık 1,5 saat süren taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.
    Antrenmana milli takımlardaki oyuncularımız dışında tedavilerine devam edilen Ricardinho ve Gökhan Zan katılmadı.
    Babasının rahatsızlığı nedeniyle bir süredir ülkesinde bulunan Tello, İstanbul'a döndü ve akşam takımdan ayrı koşu yaptı.
    Antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan Siyah-Beyazlılarımız, 5'e 2 pas çalışmasının ardından minyatür kale maç ve ardından da yarım sahada çift kale maç oynadı.
    Futbol Takımımız, yarın (8 Eylül) saat 17.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlık maçı yapacak.
#07.09.2007 22:06 0 0 0
  • Futbol Takımımız, 15 Eylül cumartesi günü Ankaraspor ile deplasmanda oynayacağı Turkcell Süper Ligi 5. hafta karşılaşması hazırlıklarına akşam yaptığı antrenmanla devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanda, sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Murat Şahin, Gökhan Zan ve Ricardinho düz koşu yaptı. İdmana milli takımlarda bulunan oyuncularımız katılmadı.
    Toplu olarak ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda bir süre tempolu koşu yapan Takımımız, idmanın geri kalan bölümünü ise çift kale maç yaparak tamamladı.
    Yarın sabah saatlerinde Laktak testinden geçecek olan Takımımız, akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
#11.09.2007 09:39 0 0 0
  • noimage

    noimage

    Süper Lig
    5. Hafta
    Ankaraspor
    -
    BEŞİKTAŞ

    16.09.07
    saat: 18.00
#11.09.2007 09:56 0 0 0
  • In$allah yeneriz ama ben yine bir beraberlik var bu maçta diyorum
#11.09.2007 20:57 0 0 0
  • aşkıma başarılar diliyorum ve alıcaz bu maçı süphesiz



    Tek Aşk BeşiktAşk
#12.09.2007 07:47 0 0 0
  • Ankaraspor ile 7. randevu

    Beşiktaş ile Ankaraspor, ligde yarın 7. kez karşı karşıya gelecek. Turkcell Süper Lig'de mücadele etmeye 2004-2005 sezonunda başlayan başkent temsilcisiyle şimdiye dek 6 kez karşılaşan Beşiktaş, 3 galibiyet, 2 yenilgi, 1 de beraberlik aldı.

    İki takım arasında 2004-2005 sezonunda İstanbul'da yapılan tarihteki ilk randevuyu Ankaraspor 3-2 kazandı. Aynı sezon Ankara'da yapılan karşılaşmada ise gülen taraf 4-2'lik skorla Beşiktaş oldu. 2005-2006 sezonunda yapılan maçlarda Ankaraspor başkentte 2-0, Beşiktaş da İstanbul'da 3-0 galip geldi. Geçen sezon ise Ankara'da yapılan maç ise 0-0 sonuçlanırken, İstanbul'da gülen taraf 2-1'lik skorla Beşiktaş oldu.
#14.09.2007 10:28 0 0 0
  • Kanka (cagey) maça gidiyozmu...
#14.09.2007 19:16 0 0 0
  • Ankaraspor Hazırlıkları Tamamlandı

    Futbol Takımımız, sabah yaptığı antrenmanla yarın (15 Eylül) deplasmanda Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı devam eden Gökhan Zan takımdan ayrı düz koşu yaparak günü tamamlarken, Koray Avcı takım arkadaşları ile birlikte çalıştı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Gökhan'ın Başkent deplasmanına götürülmeyeceğini, Koray Avcı'da herhangi bir sorun bulunmadığını, Milli Takım dönüşünden itibaren tedavi gören Serdar Özkan'ın ise kadroda olacağını ve genç oyuncumuzun oynama ihtimalinin yüksek olduğunu açıkladı.
    Taktik ağırlıklı yapılan idmanın ardından Teknik Direktörümüz Sayın Ertuğrul Sağlam, Ankaraspor maçı kadrosunu açıkladı. Kadroda şu isimler yer alıyor:
    "Rüştü Reçber, Atilla Özmen, Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, Baki Mercimek, İbrahim Kaş, Koray Avcı, İbrahim Akın, Serdar Özkan, Mehmet Yozgatlı, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ricardinho, Serdar Kurtuluş, Delgado, Bobo, Cisse, Burak Yılmaz, Tello, Nobre, Diatta ve Higuain"
    Takımımız, saat 17.00'de THY'nin tarifeli uçağı ile Ankara'ya gitti.
#14.09.2007 19:53 0 0 0
  • Haydi Kartalım
    uçmaya devam!
    Beşiktaşımız lig maçında zorlu Ankaraspor deplasmanında mücadele edecek. Tek hedef galibiyet

    Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, Yenikent ASAŞ Stadı'nda Ankaraspor'a konuk oluyor. Saat 18.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Vedat Yüksel yönetecek. Maç, Lig Tv'den naklen yayınlanacak.

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan önce oynadığı Kayserispor maçından beraberlikle ayrılarak ligdeki ilk puan kayıplarını yaşayan Beşiktaş'ta Gökhan Zan sakatlığından dolayı Ankara'ya götürülmedi. Fransa'nın St. Etienne takımından alınan Lamine Diatta'nın Gökhan'ın yerine ilk 11'de başlaması bekleniyor. Ertuğrul Sağlam forvette ise büyük bir ihtimalle Bobo-Higuain ikilisine görev verecek. FC Zürih maçının son anlarında oyuna girmek istemeyen ve bu nedenle kadro dışı kalan, ancak daha sonra affedilen Mert Nobre de teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından kafileye alındı.

    7. Randevu

    Beşiktaş ile Ankaraspor, ligde 7. kez karşı karşıya gelecek. Turkcell Süper Lig'de mücadele etmeye 2004-2005 sezonunda başlayan başkent temsilcisiyle şimdiye dek 6 kez karşılaşan Beşiktaş, 3 galibiyet, 2 yenilgi, 1 de beraberlik aldı.

    İki takım arasında 2004-2005 sezonunda İstanbul'da yapılan tarihteki ilk randevuyu Ankaraspor 3-2 kazandı. Aynı sezon Ankara'da yapılan karşılaşmada ise gülen taraf 4-2'lik skorla Beşiktaş oldu.

    2005-2006 sezonunda yapılan maçlarda Ankaraspor başkentte 2-0, Beşiktaş da İstanbul'da 3-0 galip geldi. Geçen sezon ise Ankara'da yapılan maç ise 0-0 sonuçlanırken, İstanbul'da gülen taraf 2-1'lik skorla Beşiktaş oldu.

    Beşiktaş'a bilet jesti

    Ankaraspor, sahasında ağırlayacağı Beşiktaş'a tribün jesti yaptı. Mavi-beyazlı yönetim, Beşiktaş taraftarına tribünde Futbol Federasyonu'nun yüzde 5'lik sınırından fazla olarak yüzde 25'lik bir bölüm ayırdı. Böylelikle 20 bin seyirci kapasiteli Yenikent ASAŞ Stadı'nda 5 bin Beşiktaş taraftarı takımını destekleyebilecek. Beşiktaş taraftarları, kendileri için ayarlanan kale arkası tribününde maçı izleyebilecek.

    MUHTEMEL 11'LER:


    ANKARASPOR

    Stefan
    Fırat
    Emre
    Ediz
    Orhan
    Özer
    Hürriyet
    Batak
    Bilal
    Tita
    Necati


    BEŞİKTAŞ

    Rüştü
    Serdar Kurtuluş
    Diatta
    İ. Toraman
    İ. Üzülmez
    Serdar Özkan (M. Yozgatlı)
    Cisse
    Ricardinho
    Tello
    Bobo
    Delgado (Higuain)


    SAAT: 18.00
    STAT: Yenikent Asaş
    HAKEM: Vedat Yüksel
    YAYIN: Lig TV


    Ankaraspor'da yeniler sahada

    Ankaraspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş karşısında Galatasaray'dan transfer edilen yeni oyuncuları oynatmayı düşündüğünü ifade ederek, "Yeni oyucuları Beşiktaş maçında oynatmayı düşünüyorum. Yeni oyuncularımızın biraz maç eksiği var. Yeni oyuncularımızı ilk 11'de veya sonradan oyuna sokarak Beşiktaş karşısında kullanacağım" diye konuştu.
#14.09.2007 20:09 0 0 0
  • Allah Allah saldir Besiktas taraftarin A.......... Besiktas.
#15.09.2007 22:46 0 0 0
  • @helL_ChiLd adlı üyeden alıntı:
    Allah Allah saldir Besiktas taraftarin A.......... Besiktas.
    Orijinali Göster...


    Bu cümledeki
    A.......... Besiktas.
    kelimeler ne anlama geliyor arkadaşım.
#16.09.2007 11:09 0 0 0
  • Bravo Vedat Yüksel!
    Marsilya maçı öncesi son provasına çıkan Beşiktaşımız Ankara'dan beraberlik ile döndü.
    Ankaraspor 0-0 Beşiktaş

    Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaşımız, Yenikent ASAŞ Stadı'nda Ankaraspor'a konuk oldu. Maç boyu istekli futbolumuz ve bulduğumuz pozisyonlara rağmen, maç 0-0 sona erdi. Son dakikada Ankaraspor kalecisinin kendi kalesine bıraktığı top, bariz gol olmasına rağmen, gol olarak değer kazanmadı! Hakemler tarafından gasp edilen 2 puanımızın hesabını kim verecek?

    Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağımız Marsilya maçı öncesi son provamız olan bu maçta yeni transferlerimiz Higuin ve Diatta, ilk kez ilk 11'de forma giydiler. Diatta defansta görev yaparken, Higuin ileri ucun sağ tarafında forma giydi.

    Karşılaşmaya Kara Kartallarımız iyi başladı. Maçın henüz 5. dakikasında İbrahim Toraman ile net bir fırsattan yararlanamadık. İlerleyen dakikalarda Ankaraspor, kalabalık orta sahası ile maçta dengeyi kurdu ve kilidi açmakta zorlandık. Bu dakikalarda, kanatlardan Tello ve Higuin ile etkili gelmeye çalıştık. Maçın 30 dakikası itibariyle topun tek hakimi Beşiktaşımızdı fakat Ankaraspor defansını aşamadık. Kalecimiz Hakan Arıkan ise çok rahat bir ilk yarı geçirdi, rakibimize hiç pozisyon vermedik.

    SON DAKİKADA VERİLMEYEN GOLÜMÜZ

    İkinci yarıya da hızlı başladık! Tıpkı ilk yarının çoğunluğunda olduğu gibi sağ kanattan Higuin ile rakibimizi delmeye çalıştık ancak başarılı olamadık. Gol ararken rakibimize kontraatak fırsatları verdik. Özellikle Bobo'nun gününde olmayışı işimizi çok zorlaştırdı. Pozisyonlarımız vardı ama golümüz yoktu. İkinci yarının 60. dakikasından itibaren rakibimiz oyunun temposunu düşürdü ve maalesef biz de buna uyduk. Oyundaki dengeyi bir türlü bozamadık.

    Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam tarafından yapılan Higuin-Nobre ve Koray-Mehmet Yozgatlı değişiklikleri takımımızı bir nebze hareketlendirse de fileleri havalandıramadık. Son umudumuz olarak 80. dakikada oyuna Rico Paşa'mız girdi. Kalan 10 dakikada baskımızı iyice arttırdık. Son dakikalarda Diatta'nın kafa vuruşu hepimizi 'Gol!'' diye ayağa kaldırdı ama yine sevinemedik. Maçın son saniyesinde Ankaraspor kalecisinin topu kontrol edemeyip kendi ağlarına bırakması ise Beşiktaşımız lehine gol olarak sayılmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

    5. dakikada Serdar Özkan'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta, Ankaraspor savunmasının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan İbrahim Toraman'ın vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.
    35. dakikada İbrahim Toraman'ın uzun pasına hareketlenen Higuain'in ceza sahasına girmeden yaptığı vuruşta top üstten auta gitti.
    45. dakikada Murat Tosun'un sağ kanattan yaptığı ortaya, Necati Ateş müsait pozisyonda iyi bir kafa vuruşu yapamayınca takımını mutlak bir golden etti.

    MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

    54. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Batak'ın sert vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
    56. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına giren Higuain'in vuruşunda, Ankaraspor savunması son anda topu kornere gönderdi.
    73. dakikada Tita'nın arapasıyla Necati Ateş, kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldı. Necati Ateş, topa vurmakta gecikince, kaleci Hakan topa sahip oldu.
    76. dakikada Serdar Özkan'ın pasında, Tello'nun topa bekletmeden yaptığı vuruşta, kaleci Senecky gole izin vermedi.
    79. dakikada Bilal'in kullandığı serbest vuruşta, Serdar Kurtuluş'un yaptığı ters vuruşta top direğin yanından kornere gitti.
    90. dakikada Tello'nun kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahası içinde topa iyi yükselen Diatta'nın kafa vuruşunda, kaleci Senecky gole izin vermedi.
    90. dakikada Ankaraspor ceza sahası içinde ağlara giden topta Hakem Vedat Yüksel, Nobre'nin kaleciye faul yaptığı gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

    STAT: Yenikent ASAŞ
    HAKEMLER: Vedat Yüksel, Adil Sinem, Serkan Akarca
    ANKARASPOR: Senecky, Murat Akyüz (Tayfun dk. 64 ), Emre Aşık, Batak, Orhan Ak, Murat Tosun (Bilal dk. 46 ), Hamilton, Hürriyet, Adem Koçak, Tita (Mehmet Yılmaz dk. 86 ?), Necati Ateş
    YEDEKLER: Haluk, Anıl, Ediz, Tevfik
    TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
    BEŞİKTAŞ: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman, Diatta, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan (Ricardinho dk. 79 ), Koray (Mehmet Yozgatlı dk. 74 ), Cisse, Tello, Higuain (Nobre dk. 74 ), Bobo
    YEDEKLER: Rüştü, İbrahim Akın, İbrahim Kaş, Delgado
    TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
    SARI KARTLAR: Batak, Emre Aşık (Ankaraspor), Cisse, Nobre (Beşiktaş)
#16.09.2007 11:12 0 0 0
  • @cagey_19 adlı üyeden alıntı:
    [alinti=#2076743]helL_ChiLd[/alinti]

    Bu cümledeki
    A.......... Besiktas.
    kelimeler ne anlama geliyor arkadaşım.
    Orijinali Göster...
    Bu cümledeki
    A.......... Besiktas.
    kelimeler ne anlama geliyor arkadaşım.


    Kotu soz arkadasim kotu cok merak ediyorsan p.m atarim sana...
#16.09.2007 11:39 0 0 0