Malzemeler:
250 gr kuşbaşı tavuk
80 gr kuru soğan
1 diş sarımsak
4 gr biberiye
10 ml yoğurt suyu

Hazırlanışı:
Kuşbaşı tavukları kapaklı cam bir kaba alın. Soğanı iri parçalar halinde doğrayın, tavuklarla harmanlayın. Sarımsağı ince kıyın malzemeye ekleyin. Son olarak biberiye ve yoğurt suyunu da katıp karıştırın. Kabın kapağını kapayın. Buzdolabında bir kaç saat bekletin. Çıkarıp yağlı kağıda koyun, paket yapın. kenarlarını sıkıca kapatın. 220 derecedeki fırında 30-35 dk. kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Bir Posiyonun Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 162
Protein (gr): 29,5
Yağ (gram): 2,1
Karbonhidrat (gr): 4,5

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 412
favori
like
share
Sindy Tarih: 08.09.2007 20:45
tarif icin tesekkurler SU-PERISI