Yeni bi trend deneyin

Son güncelleme: 11.09.2007 07:40
  • Yeni bir trend deneyin
    Yeni bir yıl, farklı bir görünüme bürünmek için mükemmel bir zaman. Bu nedenle önümüzdeki sezonun şu iki trendine bakmakta fayda var:

    Fırfırlı bluzlar

    Yazın ve sonbaharın bohem havalarından sonra artık daha rafine görünümler moda ve bu modanın merkezinde de fırfır var. Fırfır deyince suratınızı buruşturmayın. Zaten çok ve büyük fırfırlı giysileri önermiyoruz, hele de kilolu görünmek istemiyorsanız. Yumuşak dokulu, hafif fırfırlı bir bluz seçebilirsiniz. Bu yeni bluzla, her zaman giydiğiniz takım elbisenizi yenileyebilir, ona farklı bir hava katabilirsiniz.

    Kadınsı bir elbise

    Sezonun modası daha yüksek belli ve üzerinize oturan (ama vücudunuzu çok da sarmayacak) üstler ve bol, geniş ve plili etekler. Böyle bir elbise alırsanız, baharı kurtardınız demektir. Bu elbiseyi, ona uygun şık çoraplar, burnu açık topuklu ayakkabılar, bir hırka veya üzerinize oturan bir ceketle
    kombinleyebilirsiniz.

    Varolan giysilerinizi yenileyin

    Sahip olduğunuz giysileri yeni ve farklı şekillde giyerek onlara yeniden hayat verebilirsiniz.
    Çoraplarla deneyin. Sonbaharda giydiğiniz burnu açık ve topuklu ayakkabılarınızı ayakkabınızın rengini tamamlayan ya da onun tersi olan bir renkte olacak şekilde renkli, kalın çoraplarla giyin. Bu size biraz bohem ve çokça da sıcak ve içten bir hava katacaktır. Daha da modern görünmek istiyorsanız, yeni çoraplarınızı şifon bir etekle kullanın.
    Eğlenceli bir şapka ekleyin. Şapkalar farklı çeşitleriyle gene çok moda. Eski paltonuzu giyip de canlı renklerdeki şapkanızı taktınız mı, paltonuz yepyeni görünecektir.
    Yeni giysiler satın almak istemiyor musunuz? O zaman giysilere boşverin, çantaya bakın! Açık renkli ve kocaman deri bir çanta (deve tüyü ya da hardal tonları mükemmel seçenekler) edinin. Açık renk deri çantalar önümüzdeki sezon için modern ve taze bir görüntü arz ediyor. Üstelik alışkın olduğumuz sıkıcı siyahlardan sonra yeni bir soluk getiriyor.
    Renklenin. Uzun zamandır devam eden parlak renk hükümranlığından sonra bu bahar yosun yeşili, toprak rengi ve kiremit gibi daha doğal tonlara bir dönüş var. Sıcak tonlarda bir fular, şal, ya da kazağı demin saydığımız tonlarda etek, pantalon ve ceketlerle birlikte kullanın. Böylece güzel bir denge ve uyum yakalayabilirsiniz.

    Eskilerden kurtulun

    Görünümüzünü gerçekten değiştirmek istiyor musunuz? O zaman bunlardan mutlaka kurtulun!
    Eğlenceli, desenli lastik yağmur çizmeleri
    (Artık deri olanlar moda)
    İncecik hippi bluzleri ve uzun etekler
    (Kadınsı çizgiler, üzerinize oturan modeller geri döndü)
    Uzun dizi dizi inciler ya da tahta boncuklar
    (Bunun yerine pırıltılı siyah boncukları tercih edin)
    Üzerinize oturmayan geniş blazer ceketler
    (Kemerli, daha kadınsı ceketler bu bahar çok moda)
#09.09.2007 13:45 0 0 0
  • işinize yarıycanı düşünüorum.. yorumlardan anlıycaz artık ;):)
#09.09.2007 13:48 0 0 0
  • eline saglık yeliz yeni mevsimin başlamasıyle modada degişim rüzgarlarıda başlıyor
#10.09.2007 08:05 0 0 0
  • tesekkurler Yeliz
#10.09.2007 11:22 0 0 0
  • işinize yaradıysa ne mutlu bana:)
#10.09.2007 16:13 0 0 0
  • Yelizciğim Yeni trendler konusunda bilgilendirdiğin için teşekkürler.

    Hanımlaar piyasa da hazır fırfırlar satılıyor, israftan kaçınmak ve giysilerinizi ucuza kendiniz yenilemek istermisiniz? Ee buyrun; Sevdiğiniz eteklerin uçlarına, gömleginizin kolları ve yakalarına, kazakların yakalarının içlerine (içinde fırfırlı bluz varmış havası veriyor) ve hatta çantaların üzerine.

    Arkadaşlar yaa bayram yaklaşıyor yeni birşeyler almak lazım, amaa kilolar aldı başını gidiyor (pek bi rahata erdim galiba) o yüzden kendi kendime ceza veriyorum. ''sana bayramlık ta yok! yeni giysi de ohh'' diyerek napıyorum eskileri yeniliyorum.:) :) :) yukarıdaki önerileri bende yapacağım....
#11.09.2007 07:40 0 0 0