Erkekler nasıl kadınlar istiyor

Son güncelleme: 11.09.2007 12:59
  • Erkekler nasıl kadınlar istiyor?
    Her kadın özel olduğunu hissetmek ister ama ne yazık ki erkekler kadınları gruplara ayırmadan edemezler.


    Her kadın özel ve tek olduğunu hissetmek ister ama ne yazık ki erkekler de kadınları gruplara ayırmadan edemezler. İşte erkeklerin birlikte olmak istediği 11 kadın tipi, birinden biri mutlaka sizi anlatıyor olmalı.

    Bayan sevimli
    Kendiyle barışık, hayatını eğlenceli bir şekilde yaşarlar. Bünyelerinde rahatsızlık verici hiçbir gen bulunmadığı için erkekler onlarla çok eğlenirler. Erkekler böyle kadınlar aradığı için hepsi aradığını bulamayabilir, kıymetinizi bilin.

    Bayan eşitlik
    Bu kadınlar gerçek birer feministtir ama erkeklerden nefret etmeye varacak bir feministlik değildir bu. Sadece ilişkide kadın ve erkeğin eşit olduğunu savunan kadın tipidir, hesabı ödeyen kadınlar gibi. Bu durumda kendilerini özel hissettiren bu kadınlara da erkeklerin bayılması kaçınılmaz oluyor.

    Bayan seksi
    Kadınların bu tip hemcinslerini bir tehdit olarak gördüğü kesin ama erkekler kesinlikle onlarla aynı fikirde değil. Cinsel çekiciliğinin farkında olan ama bunu silah olarak kullanmayan, hayatın keyfini çıkarmak için seksi tercih eden bu kadınlar erkekler için birer kraliçe.

    Bayan kanka
    Erkekler için eğlenceli tiplerdir. Bir erkeğin zevklerini rahatça paylaşabilen bu kadınlar, erkeklerde sanki yıllardır onları tanıyor izlenimi yaratabilir. Bu kadınlar sayesinde erkekler de büyük bir ego tatmini yaşarlar.
#10.09.2007 16:26 0 0 0
  • elinize saglık
#11.09.2007 12:59 0 0 0