Malzemeler :

6 çorba kasığı tarhana
200 gram sucuk
1 çorba kasığı salça
1 çay bardağı mısırözü yağı
7-8 su bardağı su
Yeteri kadar tuz
Üzerine rendelenmiş kasar peyniri

Hazırlanışı:

Tencereye yağı alın. Küçük doğranmış sucukları ekleyip kavurun. Tarhanayı da kavrulan sucuklarla 1-2 sefer çevirin.
Sıcak suyu yavaş yavaş tarhanaya ekleyin. Salça da ilave edip, koyulastırın.
Kısık ateşte kaynamaya bırakın. 10 dakika kaynatıp ocaktan alın. Üzerine rendelenmiş kasar peyniri serpin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 304
favori
like
share
refik Tarih: 24.09.2007 15:06
emeklerine sağlık teşekkürler
Sindy Tarih: 14.09.2007 13:29
sucugu pek sevmem ama tarhanayi severim

tarif icin tesekkurler