Halı Yıkama v2.2

Son güncelleme: 15.09.2007 22:01
  • noimage


    Halı yıkama ve Temizlik şirketiniz var ve işlerinizi düzene sokmak istiyorsanız tam size göre bir program. Müşterilerinizin cari kayıtlarını tutabilir, Ne sıklıkta sizinle çalışılmış, Daha önce ne gibi işler yapılmış, Bugün, yarın veya istediğiniz bir gün hangi müşteriye ait halıları teslimat makbuzuna yazıcıdan alabilirsiniz tüm bu işlemleri otomatik olarak ücretleme yapar yanlış hesaplamaları, unutulmaları ortadan kaldırır müşterilerinizin firmanıza güven duymasını ayrıca sıkıcı işlemler ile boğuşmanızı ortadan kaldırır.

    # Sürüm 1.1 den farkı Müşteri cari hesap açılışı sırasında otomatik olarak verilen müşteri numarasına ilave olarak firmanızın daha önce müşterilerine vermiş olduğu müşteri numarasını Takip Numarası alanına girebilirsiniz. Bu özelliği kullanmak istemeyenler bu alanı boş bırakabilirler.

    # Yorgan ve Battaniye gibi bazı ürünleri uygulamada temizlik firmaları adet veya m2 olarak ücretlendirmektedir. Proğramı satın aldığınız zaman Ayarlar menüsünden Ürün Fiyatları bölümüne girip Örnegin : Yorgan küçük, Yorgan orta, Yorgan büyük gibi ürünler tanımlanır ve birim fiyatı girilir, iş emri açılışı esnasında miktar hanesine adet olarak 1 girilir. (Bu ürünlere adet fiyatlaması yapan firmalar için), metre kare cinsinden fiyatlandıran firmalar değişiklik yapmayıp miktar hanesine m2 miktarı girilir.

    Not : Programın tam sürümü için 300 YTL ödeyerek satın almanız gerekmektedir.


    DOWNLOAD
#13.09.2007 13:41 0 0 0
  • teşekkürler kardeş
#15.09.2007 22:01 0 0 0