Ankara Siyah Beyaz

Son güncelleme: 14.09.2007 20:09
  • Ankara Siyah Beyaz
    Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, Ankara'da bugün (14 Eylül) yaptıkları üst düzey ziyaretleri tamamladılar.
    Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulumuz'dan; İkinci Başkanımız Sayın Ertuğrul Kumcuoğlu, Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner, Asbaşkanımız, İletişim, Sponsorluklar ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kuruyu Üyemiz Sayın Numan Ceyhan, Asbaşkanımız, Derneklerden ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Levent Erdoğan, Asbaşkanımız, Jimnastik ve Atletizim Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Behçet Ümitlen, Alt yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Halim Aydın, Protokolden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Murat Çelik, Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mario Berk, bugün Ankara'da TBMM Başkanı Sayın Köksal Toptan, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Murat Başesgioğlu, MHP Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Sayın Aydoğan Babaoğlu'nu ziyaret ettiler.

    İlk Ziyaret Toptan'a
    Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Ankara'daki ilk ziyaretini TBMM Başkanı Sayın Köksal Toptan'a yaptı. Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, TBMM Başkanı Sayın Köksal Toptan'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunarak, BJK forması ve Kartal heykeli takdim ettiler. Sayın Toptan da Sayın Başkanımız'a çini bir tabak hediye etti.
    Ziyarette Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, sporda şiddet ile ilgili yeni önlemleri içeren yasaların Meclis'ten bir an önce çıkartılması konusunda ricada bulunurken, spordaki şiddetin sadece kulüplerin sorunu olmadığını belirterek, "Sporda şiddet ülkemizin bir sorunu haline geldi. Bunu çözümlemek için devletimizin en üst yetkililerinden bütün kulüplere kadar hepimiz birlik içinde hareket etmeliyiz" dedi. Sayın Köksal Toptan, Sayın Başkanımız Demirören'e bu konuda her türlü desteği vereceklerini söyledi.
    TBMM Başkanı Sayın Toptan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 104 yıllık şanlı bir maziye sahip olduğunu belirterek, "Beşiktaş Kulübü'nün başarıları ile her zaman iftihar ediyoruz" dedi.
    Sayın Toptan aynı zamanda Beşiktaş'ın Sayın Ertuğrul Sağlam ile anlaşıp, Takımımız'ın başına bir Türk antrenör getirerek takdir edilecek bir uygulamada bulunduğunu belirtip, "Sayın Ertuğrul Sağlam gerek Türkiye'de gerek Avrupa'da çok başarılı olacaktır. Kendisine çok inanıyorum. Sayın Sağlam'ın başarısı diğer Türk antrenörlerinin de önünü açacaktır" diye konuştu.


    Bahçeli'den Başarı Dileği
    Sayın Toptan'dan sonra, Ankara'da ikinci ziyaret MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye yapıldı. Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, 22 Temmuz seçimlerinin ardından yeniden Meclis'e giren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Basına birlikte poz veren Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Sayın Devlet Bahçeli, 20 dakika kadar görüştü.
    Toplantı sonrasında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Başkanımız Sayın Demirören, "Diğer partilerin genel başkanları da bugün Ankara'da olsaydı, onları da ziyaret edecektik" dedi. Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, ziyareti sırasında Sayın Devlet Bahçeli'ye forma ve plaket hediye etti.
    Sayın Bahçeli ise Beşiktaş'ın başarıları ile her zaman övündüklerini belirterek, Kulübümüz'e Türkiye'de ve Avrupa'da başarı dileğinde bulundu.

    "Spor Eğitimine Önem Vereceğiz"
    Sayın Bahçeli'den sonra, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Murat Başesgioğlu'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunarak, BJK forması ve Kartal heykeli takdim ettiler.
    Ziyarette Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, Türk Sporu'nda şiddet ile ilgili sorunları dile getirirken, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Murat Basesgioğlu, bütün sorunları tüm kulüplerle dayanışma içerisinde olarak çözeceklerini belirtti.
    Sayın Bakan, sporda şiddetin sona ermesi için sporda eğitime çok önem verdiğini vurgularken, "Spor eğitimi konusunda çalışmalar yapacağız. Sporda şiddetin sona ermesi için tüm tedbirleri alacağız" dedi.

    Son Ziyaret Orgeneral Babaoğlu'na
    Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, bugün Ankara'da son olarak bu yıl terfi eden Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Sayın Aydoğan Babaoğlu'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunarak, üst düzey görüşmelerini tamamladılar. Ziyarette, Orgeneral Sayın Babaoğlu ve Başkanımız Sayın Demirören karşılıklı olarak başarı dileğinde bulundular.
    Başkanımız Sayın Demirören plaket takdiminde bulunurken, Orgeneral Sayın Babaoğlu, Başkanımız'a Kartal heykeli hediye etti.
    noimage

    noimage
    noimage
    noimage
    noimage
    noimage
    noimage
    noimage
    noimage
    noimage
    noimage
#14.09.2007 20:09 0 0 0