Malzemeler;


* 1 adet hazır kakaolu pastaban
* 1 adet vanilyalı pasta kreması
* 1 su bardağı süt
* 1 su bardağı vişne suyu
* 1 su bardağı cekirdeksiz vişne
* 1 su bardağı damla çikolata
* yarım su bardağı file antep fıstığı
* 3/4 su bardağı süt ile hazırlanmış 1 paket kremşanti

Kekini ıslamak için:

* 8-10 çorba kaşığı vişne suyu

Yaplışı:

1.Her iki patayı 4-5 er kaşık vişne suyu ile ıslatın.
2.Pasta kremasını 1 su bardağı süt ve 1 su bardağı vişne suyu ile çırpalım.
3.Birinci patayı servis tabağına alalım ve 2-3 kaşık krema ile kaplayalım.
4.Kremanın üzerine vişne tanelerini dizin, yarım su bardağı çikolata damlalarını vişne tanelerinin üzerine serpin.
5.Ikinci patayı üzerine kapatın. Kalan tüm kremayı üzerine boşaltın ve pastanın üzerinden yanlara doğru kremayı sürmeye başlayın en son yanlarını düzeltin.
6.Son olarakta kremşanti, file antep fıstığı ve kalan damla çikolatalarıyla dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Buzdolabında 2-3 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 902
favori
like
share
hanne Tarih: 18.09.2007 21:48
yaa azım sulandı çok güzel gözüküyor ya bu
SU-PERISI Tarih: 15.09.2007 21:42
çok güzel görünüyor saolasın sindy