MALZEMELER


1 adet tavuk gögsü-yaklaşık 300 gr kadar-
2 dilim bayat ekmek içi
1 adet sogan
2 diş sarmısak
2-3 kaşık galeta unu
tuz,baharatlar-kekik,kimyon,karabiber,kırmızıbiber-
1,5 çaykaşığı karbanot
3-4 kaşık zeytinyagı


YAPILIŞ


Tavuk,ekmek içi,sogan ve sarmısagı dograyıcıya atarak kıyma haline getirin,içine diger malzemeleri ekleyin.En az yarım saat ,dilerseniz bir gün buzdolabında dinlendirin,dilediginiz gibi şekil verin.Teflon tavaya az miktar sıvıyağ ekleyin ve köftelerin her iki tarafını da kızartın,domates ve biber gibi sebzeleri de kızartarak birlikte servis yapın..
AFİYET OLSUN..

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 484
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 20.09.2007 16:13
güzel tarifin için teşekkürler sindy