Evinizi kişiselleştirin

Son güncelleme: 22.09.2007 21:08
  • Bembeyaz duvarlar, tekdüze eşyalar artık tarihe karıştı. Şimdi evleri renklendirmenin tam zamanı.Ev dekrasyonunun gelişmesiyle, tasarımcılar da daha cesur olmaya başladı. Rengarenk ve cıvıl cıvıl ürünlerle evlerimize renk katmaya hazırlanıyorlar. Bu renklenmenin bir örneğini de duvar kağıtlarında görüyoruz. Tek renk duvar kağıtları yerine artık desenli ve bir kaç rengi içinde barındıran duvar kağıtları da kullanılmayı bekliyor. Aslında bu rekliliğe geçişi ilk olarak bördürlerle yaşamıştık. Duvarlarımızda bel hizasına çekilen ince
    desenli şeritler evlerde renkliliğin habercileri olmuşlardı. Şimdi daha da cesur olma zamanı, bir çok ünlü duvar kağıdı üreticisi ürün yelpazesini genişletti. Yeni ürünlerin yarısından fazlasını renkli ve desenli kağıtlar oluşturuyor. Firmalar üretecek kadar cesur oldu, siz de kullanacak kadar cesur olun!

    Üstelik bu ürünler dekoratif açıdan da oldukça kullanışlı. Doğru mobilya ve halılarla birleşince evinizi tam bir sanat eserine dönüştürebilir. Bunun için yapmanız gereken doğru duvar kağıdını ve döşemeyi seçmek.
#22.09.2007 00:53 0 0 0
  • eline saglık sindy.ben duvar kagıtlarında çok fazla renkliligi sevmiyorum
#22.09.2007 14:59 0 0 0
  • Sirf beyaz bana göre cok sade ama kaliteli beyaz duvar kagidi farkli tabii .Mobilyaya uygun oldugunda cok $Ik görünebilir.Odanin cok fazla renkli olmamak sarti ile acik tonlarda duvarlarin mobilyaya göre renklendirilmesini severim.
    Eflatun, mavi, koyu pembe gibi renkler bence cok rahatsiz edici.
#22.09.2007 21:08 0 0 0