Maç Sonucu: Kasımpaşa 0 - 1 Galatasarayımız

Son güncelleme: 04.10.2007 19:07
  • noimage

    Maça Doğru: Kasımpaşa - Galatasaray

    Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'ya konuk oluyor.

    23 Eylül Pazar günü, saat 17:00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler...

    Maç Info
    Maç: Turkcell Süper Lig | 6. Hafta
    Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı
    Tarih: 23 Eylül Pazar 17:00
    Hakemler: Cüneyt Çakır, Serkan Ok, Cemal Bingül |4.Hakem: Mete Kalkavan
    Sakatlar: Arda, Sabri, Okan (Galatasaray)
    Hava Durumu: Maç günü İstanbul'da hava kapalı. Sıcaklık en yüksek 25, en düşük 13 derece.


    ßiletler
    Kasımpaşa - Galatasaray Maçı Bilet Fiyatları
    Loca-Galatasaray: 100 YTL
    Doğu Kapalı-Galatasaray: 30 YTL

    Loca-Kasımpaşa: 100 YTL
    Batı Numaralı-Kasımpaşa: 30 YTL

    Galatasaray
    Turkcell Süper Lig'in lideri Galatasaray, ligdeki üçüncü deplasman maçına çıkacak.

    Galatasaray, Süper Lig'in 2. haftasında Bursaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmişti.

    Diğer deplasman maçında ise, Vestel Manisaspor ile 2-2 berabere kalmıştı.

    Bu sezon Turkcell Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 4 galibiyet bir beraberlik alan takımımız, bu maçlarda 14 gol atarken, kalesinde 2 gol gördü.

    Galatasaray ligin 5. haftasında Konyaspor'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti.

    1959-1964 yılları arasında 5 sezon 1. ligde mücadele eden Kasımpaşa, Galatasaray'a 10 kez rakip olmuş. 10 karşılaşmada, Galatasaray 7 kez sahadan galip ayrılırken, 3 karşılaşmada beraberlikle sona ermiş.

    Son 5 Maç
    20.09.2007 FC Sion 3-2 Galatasaray (UEFA Kupası)
    16.09.2007 Galatasaray 6-0 Konyaspor (Turkcell Süper Lig)
    02.09.2007 Vestel Manisaspor 2-2 Galatasaray (Turkcell Süper Lig)
    30.08.2007 Galatasaray 2-1 NK Slaven Belupo (UEFA Kupası)
    26.08.2007 Galatasaray 1-0 Ankaragücü (Turkcell Süper Lig)

    Kasımpaşa
    1921'de adını taşıdığı semtte bulunan Altıntuğ Kulübü ile Kasımpaşa Terbiye-i Bedeniye Kulübü'nün birleşmesiyle kuruldu.

    Kasımpaşa, 1959-1964 arası Türkiye 1. liginde oynamıştır. Kulübün, en büyük başarısı 1961-1962 sezonundaki beşinciliktir. 1963-1964 sezonu sonunda sonuncu olarak 2. lige, 1967-68 sezonunda 3. lige ve 1978-79 sezonunda amatör kümeye düştü.

    Kasımpaşa, 2004-2005 sezonunda 3.Lig'den İddaa Lig B'ye, 2005-2006 sezonunda ise İddaa Lig B'den Türk Telekom Lig A'ya yükseldi. 2007 sezonunda da Altay'ı finalde yenerek play-off şampiyonu oldu ve Süper Lig'e çıktı.

    Brezilya'nın Fluminense takımından Moritz ve AZ Alkmaar'dan Sinauh'u alan Kasımpaşa'yı Ömer Kadri Özcan çalıştırıyor. Takımın diğer yabancı oyuncuları ise Fransız Jonathan Tehoue ve Elly Cisse ile Danimarkalı Jens Berthel Askov. Kasımpaşa transferin son günlerinde, Fatih Akyel'i renklerine bağladı.

    Kasımpaşa ligin ilk 6 haftasında aldığı 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ile 6 puan topladı ve kendine 11. sırda yer buldu.

    Son 5 Maç
    15.09.2007 Denizlispor 0-1 Kasımpaşa (Turkcell Süper Lig)
    02.09.2007 Kasımpaşa 3-1 Ankaraspor (Turkcell Süper Lig)
    26.08.2007 Kayserispor 2-0 Kasımpaşa (Turkcell Süper Lig)
    19.08.2007 Kasımpaşa 1-2 Beşiktaş (Turkcell Süper Lig)
    12.08.2007 Gaziantepspor 2-0 Kasımpaşa (Turkcell Süper Lig)
#22.09.2007 11:22 0 0 0
  • Florya Günlüğü: 21 Eylül 2007 Cuma (Akşam)

    Galatasaray, İsviçre ekibi FC Sion'la deplasmanda yaptığı karşılaşmanın ardından çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri'nde basın ve taraftara kapalı olarak üst sahalarımızda yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

    Teknik ekibimiz Karl Heinz Feldkamp, Ahmet Akcan, Cevat Güler, Nezih Ali Boloğlu ve Burak Dilmen yönetiminde saat 16.30'dan itibaren yapılan antrenman, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı.

    Dün gece oynanan karşılaşmada ilk onbirde görev alan oyuncular antrenör Cevat Güler yönetiminde rejenerasyon çalışmaları yaptılar.

    Antrenmanın ana bölümünde diğer oyuncularla dar alanda kalecilerin de katıldığı teknik bir çalışma yapıldı.

    Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular merkez binaya geçtiler.

    Lincoln üst solunum yolu enfeksiyonu, Shabani Nonda maçta aldığı darbeye bağlı ağrı, Volkan Yaman belindeki ağrılar, Servet Çetin ise kaburgasındaki kırık nedeniyle, bugün sağlık ekibi tarafından tedavilerinin ardından dinlendirildiler.

    Sabri Sarıoğlu ve Arda Turan'ın tedavileri Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde sürdürülüyor. Arda ve Sabri tedavilerinden sonra fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada çalışmaya da devam ediyorlar.

    Sol dizindeki iç menisküs yırtılması nedeniyle bu sabah Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde Prof Dr. Ömer Taşer tarafından artroskopi yapılan Okan Buruk akşamüstü taburcu edildi.

    Galatasaray 22 Eylül Cumartesi akşamüstü saat 17.00'de basın ve taraftara kapalı olarak yapacağı son antrenman ertesinde, Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maç için Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.
#22.09.2007 11:24 0 0 0
  • Aslanlarima bol sanslar
#22.09.2007 11:34 0 0 0
  • ßu MaÇı Da aLıCaZ iNŞaLLaH
#22.09.2007 12:13 0 0 0
  • İnsallah bu macdanda 3 puan ıle donuces...
#23.09.2007 08:45 0 0 0
  • Ümit Karan zoru sever!
    Turkcell Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında lider Galatasaray, Olimpiyat Stadı'ndaki maçta Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti. İlk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona eren maçta sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren gol 73. dakikada Ümit Karan'ın rövaşatasından geldi. Golün kahramanı Ümit Karan 26. dakikada bir de penaltı kaçırdı.


    Bu sonuçla Galatasaray puanını 16'ya çıkartarak liderliğini sürdürürken, Kasımpaşa 6 puanda kaldı.

    KARAN'DAN MÜTHİŞ BİR RÖVAŞATA..

    Kasımpaşa'nın etkili ataklar geliştirmeye başladığı dakikalarda Galatasaray 73. dakikada Ümit Karan'ın müthiş rövaşatasıyla golü buldu, skoru 1-0'a taşıdı. Lincoln, ceza sahası içinde hareketlenen Ümit Karan'ı çok iyi gördü, Ümit Karan göğsüyle havalandırdığı topa rövaşataya kalktı ve çok sert vurdu, topu kaleci Khaled'in üzerinden Kasımpaşa ağlarına gönderdi.

    ÜMİT KARAN PENALTI KAÇIRDI...

    Galatasaray'ın golcü oyuncusu Ümit Karan karşılaşmanın 26. dakikasında kullandığı penaltı atışını gole çeviremedi. Maçın 25. dakikasında Hasan Şaş'ın, Özgür tarafından düşürülmesiyle kazanılan penaltıda, penaltı noktasına giden Ümit Karan topu kalecinin sağına sert bir şekilde attı, Kasımpaşa'nın Faslı kalecisi Khalid uzandı ve topu aldı.

    GALATASARAY İLK KEZ SİYAH FORMAYLA....

    Galatasaray, Kasımpaşa maçına bu sezon ilk kez giydiği siyah forma ile çıktı. Galatasaray ilk haftada oynadığı Rizesor maçına beyaz, ikinci ve üçüncü haftada oynadığı Bursaspor ile Ankaragücü maçlarına sarı-kırmızı, 4. haftada oynadığı Manisaspor deplasmanına beyaz ve beşinci haftada oynadığı Konyaspor maçına ise yine sarı-kırmızı forması ile çıkmıştı.

    GALATASARAY YÜKLENDİ, KASIMPAŞA KONTRATAK ARADI...

    Maçın ilk düdüğüyle beraber Galatasaray, Kasımpaşa kalesinde gol aramaya başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen sarı-kırmızılı oyuncular ilk yarıda beklediği golü bulamadı, Ümit Karan ile de bir penaltıdan yararlanamadı. Kasımpaşa ise Galatasaray'ın çok adamla üzerine geldiği pozisyonlarda, kaptığı toplar ile kontrataklara kalktı ancak bu ataklarda sonuca ulaşamadı.

    HASAN ŞAŞ'IN YERİNE UĞUR UÇAR...

    Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Sarı-kırmızılılarda Hasan Şaş ikinci yarının başında yerini Uğur Uçar'a bıraktı. Uğur'un oyuna girmesiyle ilk yarıda sağ bekte görev yapan Barış Özbek, Hasan Şaş'ın yerine sağ açıkta görev yaptı.

    FATİH AKYEL, G.SARAY'A KARŞI SAHADA...

    Ligimizin deneyimli oyuncularından eski Galatasaraylı Fatih Akyel, yeni transfer olduğu Kasımpaşa'da ilk 11'de sahaya çıktı. 90 dakika sahada kalan Akyel, orta koyduğu futbol ile beğeni topladı.

    KASIMPAŞA'DA YASİN VE FARUK BAYAR İKİNCİ YARIDA..

    Kasımpaşa'nın tecrübeli oyuncuları Yasin Sülün ve Gaziantepspor'dan yeni transfer ettiği Faruk Bayar ikinci yarıda oyuna girdi. Yasin 69. dakikada Merthan'ın yerine, Faruk ise Ünal'ın yerine oyuna girdi.

    70. DAKİKADAN SONRA KASIMPAŞA ATAKLARI...

    Maçın temposunun düştüğü dakikalarda Kasımpaşa çok adamla Galatasaray kalesine yüklenmeye başladı. Sarı-kırmızılı takımın kalesinde önemli tehlikeler yaratan ev sahibi takım, tam bu dakikalarda Ümit Karan'ın rövaşatasıyla kalesinde golü gördü.

    LİNCOLN ALKIŞLARLA KENARDA...

    Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, karşılaşmanın 89. dakikasında yerini Mehmet Topal'a bıraktı. Oyunda kaldığı süre boyunca sarı-kırmızılı takımın her atağında O'nun payı büyüktü. Ümit Karan'ın attığı golde de asist Lincoln'den geldi. Brezilyalı oyuncu, Cüneyt Çakır'ın düdüğünü beklemeden kullandığı serbest atış sonrasında ise sarı kart gördü.

    İKİNCİ YARIDA TEMPO DÜŞTÜ...

    İlk yarıda Olimpiyat Stadı'nda tempolu bir maç izleyen futbolseverler ikinci yarıda Galatasaray'ın 73. dakikada gelen golüne kadar temposuz bir maç izledi. Galatasaray'ın golünün ardından oyuna yine hareket geldi.

    FELDKAMP'TAN KADRODA REVİZYON...

    Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, sakatlık ve formsuzluklar nedeniyle Kasımpaşa, maçının kadrosunda değişikliklere gitti. Feldkamp, savunmada sakatlığı bulunan Servet'i kadroya almazken, bu oyuncunun yerine Bouzid'e şans verdi. Bouzid, Galatasaray'da bu sezon ilk kez ilk 11'de forma giydi. FC Sion maçında savunmanın solunda oynayan Volkan, hafif sakatlığı nedeniyle yedek beklerken, bu oyuncunun yerine Halkan Balta ilk 11'de şans buldu.

    Teknik direktör Feldkamp, savunmanın sağında ise Uğur'un yerine Barış'ı denerken, sakatlığı nedeniyle risk edilmeyen Nonda'nın yerine de Ümit forma giydi. FC Sion karşılaşmasında bekleneni veremeyen Carrusca, yedekler arasında yer alırken, bu oyuncunun yerine Ayhan ilk 11'de oynadı.

    Galatasaray, böylece çeşitli nedenlerden dolayı FC Sion karşılaşmasından 5 oyuncuyu değiştirmiş oldu. Sarı-kırmızılı ekipte, Servet ve Nonda'nın yanı sıra Sabri, Arda ve Okan Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almadılar.

    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    12. dakikada Lincoln'un soldan ceza sahasına ortasında arka direkte müsait pozisyonda Ümit Karan'ın kafa vuruşunda top yandan auta gitti.
    26. dakikada Hasan Şaş, ceza sahasında Özgür'ün müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Cüneyt Çakır, pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Ümit Karan'ın vuruşunda kaleci Khalid, topu köşede kontrol etti.
    43. dakikada ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Hasan Şaş, pasını Ümit Karan'a çıkardı. Kaleciyi geçen topu kaleye göndermek isteyen Ümit Karan, Kasımpaşa defansından Fatih'in baskısıyla topa vuramadı. Galatasaraylı futbolcular, pozisyonda penaltı beklerken, maçın hakemi devam kararı verdi.

    MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    47. dakikada Ayhan'ın sol kanattan ceza sahasına yerden ortasında Lincoln istediği gibi vuramadı. Defansta Askou, topu uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.
    73. dakikada Lincoln'ün ceza sahasına ortasında Ümit Karan önce topu göğsüyle kontrol etti, ardından rövaşatayla topu ağlara gönderdi. 0-1

    STAT: Atatürk Olimpiyat
    HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Serkan Ok, Cemal Bingül
    KASIMPAŞA: Khalid, Fatih, Askou, Cihat, Alparslan, Göksel, Merthan (Yasin dk. 69 ), Fransergio, Ünal (Faruk dk. 61 ), Özgür (Andre Moritz dk. 77 ), Erhan
    YEDEKLER: Tolga, Gökhan Caba, Serdar, Gökhan Öndin
    TEKNİK DİREKTÖR: Kadir Özcan
    GALATASARAY: Orkun, Barış, Song, Bouzid, Hakan Balta, Hasan Şaş (Uğur dk. 46 ), Linderoth, Ayhan (Serkan dk. 69 ), Lincoln (Mehmet Topal dk. 89 ?), Hakan Şükür, Ümit Karan
    YEDEKLER: Aykut, Volkan, Mehmet Güven, Carrusca
    TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
    GOL: Ümit Karan (dk. 73)
    SARI KARTLAR: Bouzid, Lincoln (Galatasaray), Fatih, Fransergio, Özgür (Kasımpaşa) 23.09.2007

    Kaynak : Sporx ve Ajanslar
#24.09.2007 04:38 0 0 0
  • zorda oLsa 3 puanı aLdık..
#24.09.2007 09:52 0 0 0
  • Hislerimle vuruşu yaptım"

    Galatasaray'a Kasımpaşa karşısında 3 puanı getiren tek golü kaydeden Ümit Karan, maçın ardından yaptığı açıklamada, kaçırdığı penaltının kendisini gerdiğini ve sonrasında 5 dakika kadar kendini toparlayamadığını belirtirken, sonrasında arkadaşlarına ve kendine güvenerek mücadelesini sürdürdüğünü söyledi.

    Hisleriyle hareket ederek çok güzel bir vuruş yaptığını söyleyen Ümit Karan, futbolun bir "Show business" olduğunu belirterek, "Bu golle, buna bir katkı da bulunduysam ne mutlu bana." dedi.
#24.09.2007 10:13 0 0 0
  • ''Yorgun olmamıza rağmen...''

    Kaptanımız Hakan Şükür, Kasımpaşa maçı sonrası yorgun oldukları bir günde muhteşem bir 3 puan aldıklarını belirterek, "İlk yarıda rakibimize oranla üstündük. Pozisyonda bulduk. Bir de penaltı kaçırdık. İkinci yarının zor olacağını biliyorduk. hem biraz yorgunduk hem de rüzgara karşı oynamanın zorlukları vardı. Bunlara rağmen Ümit Karan çok güzel bir gol attı" diye konuştu.

    Hakan Şükür ayrıca, UEFA Kupası'nda yaptıkları maça karşın rakiplerine göre erken saatte oynadıklarını dile getirerek, ''Avrupa kupasını en son oynayıp bugün de erken oynayan biz olduk. Buna anlam veremedik. Cuma günü geç saatte İstanbul'a geldik. Çarşamba günü Avrupa kupası maçını yapan Fenerbahçe ise bizden sonra oynuyor'' şeklinde konuştu.
#24.09.2007 10:14 0 0 0
  • HeLaL oLSun Karan 'a, Gerçekten Harika Bi GoL Attı we Sonuç oLarak 3 Puanı Getirdi...

    Umarım Sion Maçında da Onun GoLLerini IzLeriz, ÖzeLLikLe Awrupa Maçında Görmek iStiyorum Kendi Adıma...

#24.09.2007 13:00 0 0 0
  • abi karanın golü dün akşamdan beri 25 kere izledim süper bir gol beee

    helal olsun yola devam
#24.09.2007 13:50 0 0 0
  • Benim fikrim cok cötü oynadik ama yinede yenmesini bildik
#24.09.2007 19:00 0 0 0
  • @GS2004 adlı üyeden alıntı:
    Benim fikrim cok cötü oynadik ama yinede yenmesini bildik
    Orijinali Göster...


    aßi DüNYaNıN HiÇßiR YeRiNDe ŞaMPiYoN oLaN TaKıM HeR MaÇıNDa iYi oYNaMaZ Ki aMa KaZaNıR YaNi aRTıK ÇaĞıN FuTßoLuNDa Her MaÇ SHoW YaPMaK ZoRuNDa DeĞiLSiN FıRSaTLaRı DeĞeRLeNDiRMeYi ßiL FaRKLı oLMaSa Da KaZaN YeTeR DeMeK iSTeDiĞiM aRTıK ŞaMPiYoNLuĞu MüTHiŞ GeRiLiMLi öNeMLi MaÇLaR DeĞiL 1-0 2-1 KaZaNıLaN MaÇLaR ßeLiRLiYoR ßu DüNYaNıN HeR YeRiNDe ßöYLe
#24.09.2007 19:05 0 0 0
  • bak simdi beni cok üzdün Hakanim Aslanlarimizin oyun stili bu olmamasi lazim büyük takim daima ezerek 3 puan almasi lazim
#24.09.2007 19:23 0 0 0
  • aßi Man U. Da ßüYüK TaKıM CHeLSea De ßüYüK TaKıM aMa oNLaRDa ßaZeN iYi oYNaMaDaN TeK GoLLe YeNeßiLiYoRLaR GeÇeN SeNeKi HaßeRLeRi HaTıRLaSaNa CHeLSea SoN DaKiKaDa GüLDü DRoGßaNıN SoN DaKiKaLaRDa GeLeN GoLü Gißi ŞeYLeR VaRDı YaNi DeMeK iSTeDiĞiM ßüYüK TaKıMLaRDa ßöYLe ŞeYLeR YaŞaYaßiLiYoR ßaK Fß ßuRSa KaRŞıSıNDa oNu YaPaMaDı ;)
#24.09.2007 19:46 0 0 0
  • niye bursa kücük takimmi yaw.


    sakin gülme ha hani bir laf vardir gülme komsuna gelir basina bursayi cok seviyorum yahu cünkü büyük kaptan ordaya o yüzden yani
#24.09.2007 19:51 0 0 0
#24.09.2007 19:52 0 0 0
  • Bursa bunu hep yapiyor
#24.09.2007 20:00 0 0 0
  • NeYSe iSTeRSeN ßuRDa FaZLa KoNuŞMaYaLıM DiĞeR TaKıMLaR HaKKıNDa
#24.09.2007 20:06 0 0 0