Tommy Hilfiger’da doğa esintileri

Son güncelleme: 24.09.2007 16:27
  • Tommy Hilfiger'in kış koleksiyonunda orman ve okyanus rüzgarları esiyor.

    Sonbaharda Amerika ormanları ve okyanus esintilerinden ilham alınarak oluşturulan koleksiyon; zengin güz renklerini, pamuklular ve yünlülerle birleştiriyor. Forest Ivy, kırmızı, beyaz ve maviden oluşan klasik bir palet sunarken, Ocean Mist siyah, gri ve toprak tonlarının zarafetiyle geliyor. Forest Charm'ın renkleri ise kırmızı, kahverengi, koyu yeşil ve topaz sarısı.

    Bayan Koleksiyonu


    Tommy Hilfiger yeni sezon koleksiyonunda, kadınlar için zamanın ötesine geçen, feminen bir tarz sunuyor. Yün ve kadife blazer ceketler, seksi bir biçimde vücuda oturan kazaklar ve karmaşık elbiseler klasik Amerikan siluetinin zarafetini taşıyor. Her bir ürüne özenle işlenen şık iç detaylar kıvrılan manşetlere, astarlara ve hatta yaka altlarına bile eklenerek, ayrıntılara verilen önemi ortaya koyuyor.

    Kırmızı Berry palto ve çizgili Polo, Forest Ivy temasının stilini yansıtan iki tasarım. Ocean Mist grubunu ise; siyah trençkot ve ipek fularlı hırka gibi ana parçalar temsil ediyor. Birbirinden çekici poplin ve ipek gömleklerle birleştirilen kaşmir karışımlı süveter ve yelekler, Tommy şıklığının gece ve gündüz vazgeçilmezlerini oluşturuyor. Bayanlara özel şık takım elbise ve smokin alternatiflerinin de sunulduğu Ocean teması, Tommy Hilfiger'ın son yıllarda hızla genişleyen bayan koleksiyonu ile yeni platformlarda iddialı hedeflerini kanıtlıyor. Tommy Hilfiger kadını ister iş yerinde ister akşam davetlerinde, günün her anında zarif ve çekici... Koleksiyonun üçüncü temasını oluşturan Forest Charm, merinos, lambswool, pamuk, angora ve alpaka gibi ana kumaşlara ağırlık veriyor. Bu grubu ise balıksırtı yün blazer ve Grace Şort örnekliyor.


    Erkek Koleksiyonu

    Tommy Hilfiger Sonbahar-Kış 2007 koleksiyonu erkekler için güçlü, genç ve neşeli bir ruh taşıyor. Spor, karmaşık ve şık paltoları bir arada sunan bu zengin koleksiyonda pilot montlarından denizci paltolarına, kabandan kuş tüyü ceketlere kadar tüm ürünler Tommy Hilfiger çizgisini yansıtıyor.

    Erkek koleksiyonunda Forest Ivy teması, pima pamuğu, lambswool, pima pamuğu-kaşmir ve merinos gibi üstün kaliteli kumaşlarla hazırlanmış bulunuyor. Koleksiyonu örnekleyen parçalar arasında çizgili kaban ve bordürlü kırmızı hırka yer alıyor. Ocean Mist'in sade renkleri siyah, beyaz ve gri, merinos, ipeksi pamuk ve pamuklu kaşmir gibi kumaşlarla kullanılıyor. Kontrast V Yaka ve Yeni Madison Palto, bu grubun öne çıkan ürünleri. Forest Charm temalı tasarımlar ise, merinos, pima pamuğu-kaşmir ve lambswool gibi kumaşlarla üretiliyor. Forest Charm'ın ruhu kendini Yale Pilot Montu ve saç örgülü hırkada mükemmel bir biçimde yansıtıyor.

    Çocuk Koleksiyonu

    Tommy Hilfiger Sonbahar-Kış 2007 Çocuk Giyim Koleksiyonu, iki temadan oluşuyor: Forest ve Ocean. Doğadan ilham alınarak ve özlemli esinlenmeler ile hazırlanan bu koleksiyonlar Tommy Hilfiger çocuklarının aktif, neşeli ve macera düşkünü tarzlarını yansıtıyor.

    Forest, geleneksel, kolejli bir görünüm yaratmak için, 14 Wales Fitilli Kadife, Streç Kadife, Tüvit, Gold Denim, Ağır Parlak Naylon ve Yıkanmış İnce Balıksırtı gibi klasik kumaşlarla hazırlanmış bulunuyor. Bu seri, geçmişe uzanarak, rustik ekoseleri ve çiçek desenlerini, kabartmalı ve fitilli kumaşlarla buluşturuyor. Ormanların kahverengi ve yeşilleri hem kız hem de erkekler çocuklar için temel renkleri oluşturuyor. Erkek serisinde renk kombineleri sonbahar kızılları, turuncuları ve sarıları ile sağlanırken, kız çocuklarına yönelik seride orman meyvelerinin pembe tonları ön plana çıkıyor. Forest koleksiyonu; deri, yün ve kürk süslemeler, antika görünümlü altın-pirinç düğmeler ve işli armalar ile bir peri masalını çağrıştırıyor.

    Ocean koleksiyonu ise, denizden ve sonbaharda okyanus kıyılarından ilham alıyor. Köpüklü dalgalar arasında geçirilen uzun günleri anımsatan koleksiyonun dış giyim parçaları siyah-gri denimler, ince ekoseli ve süet görünümlü fitilli kumaşlardan oluşuyor. Çift taraflı tüylü polarlar, ince fitilli kadifeler ve streç pamuklu satenler ise Ocean koleksiyonun sıcaklığını tamamlıyor. Çizgili, çiçekli, puantiyeli, kareli ve mikro baskılar Ocean koleksiyonun temel desenlerini oluşturuyor. Erkek çocuklarının ana renkleri olan siyah, gri ve kumlu renkler kızıl vurgular taşırken, kız çocuklarına yönelik tasarımlarda pastel maviler, griler ve pembelerle bezenmiş koyu lacivert veya siyah renkler hakim. Ocean serisinin ruhu denizci ve inci düğmeler, klasik enine çizgili desenlerde belirginleşirken, kayalık ve kumsallarda geçirilen son baharın ilk günleri çocukluk heyecanlarını tetikliyor.
#24.09.2007 11:21 0 0 0
  • tskler ablacim gercekten
    harika kiyafetleri var
    en cok sevdigim markalardan bitanesi
#24.09.2007 13:16 0 0 0
fLy fLy foto
  • Teşekkrler :)
#24.09.2007 15:52 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler sindy
#24.09.2007 16:27 0 0 0