Taraftar Kart 98.000'i geçti

Son güncelleme: 25.09.2007 09:08
  • "Fenerbahçe Kart" organizasyon gurubu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel iftar yemeği Kozyatağı BYOTEL'de yapıldı.

    Taraftar kart talihlilerinin Fenerbahçeli futbolcular ve yöneticilerle bir araya geldiği yemek son derece sıcak bir ortamda gerçekleşti.

    İftar yemeğine Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanlarından Tahir Perek, Yönetim kurulu üyelerimiz Ercan Karasu, Turhan Şahin, Mali İşler Koordinatörümüz Abdülkadir Kuşin, İdari İşler Koordinatörümüz Serkan Acar, Profesyonel Futbol Takımımız İdari Menajeri Volkan Ballı ile futbolcularımızdan Önder Turacı, Selçuk Şahin, Gökçek Vederson, Gürhan Gürsoy, Yasin Çakmak ve Volkan Babacan ve çok sayıda taraftar kart talihlileri katıldı.
    noimage
    Taraftar Kart sahipleri futbolcularımızla birlikte yemek yiyip forma imzalatırken, bol bol fotoğraf çektirdiler. BYOTEL tarafından hazırlanan 100.yıl pastasının futbolcular ve yöneticilerimiz tarafından kesilmesiyle gece sona erdi. Kulübümüzün reklam direktörü ve "Fenerbahçe Kart " organizasyonundan sorumlu koordinatörü Ece Köprek üye kuruluşlarımızdan biri olan BYOTEL'de gerçekleşen geceye katılan taraftar kart sahiplerine "98 bini geçen taraftar kartlı üyemiz oldu.
    noimage
    2008 yılına girmeden önce bu sayının çok rahat bir şekilde 100 bini geçeceğini düşünüyoruz. 100. yılımızda hedeflediğimiz bir çok şeyi gerçekleştirdik; ama aslında taraftar kart sahipleri için yolun başındayız.
    noimage
    Bu daha bir başlangıç. Taraftar kart sahiplerini önümüzdeki dönem yeni sürprizler bekliyor" dedi.
#25.09.2007 09:08 0 0 0