Eşyalarınızı modaya uydurun

Son güncelleme: 26.09.2007 09:59
  • Evinizde gözden çıkardığınız ve artık kullanmak istemediğiniz eşyalarınız mı var? O halde gelin onları modernleştirelim

    Eskidiğini düşündüğünüz için kullanmak istemediğiniz eşyalarınızın üzerinde bir kaç küçük değişiklik yaparak, onları yeni ve modern bir görününme kavuşturabilirsiniz. Evinize uymadığını ve yeni aldığınız eşyalarla birlikte kullanamayacağınızı düşündüğünüz eşyalarınızı değiştirerek, gereksinim duyduğunuz şekilde kullanabilirsiniz.

    Eski masanızı boyayın

    Evlerin demişbaşlarından olan masalar her zaman kullandığımız eşyaların başında geliyor. Hal böyle olunca onu güzelleştirmek de şart oluyor. Sizin de evinizde tahta bir masa varsa onu beyaza boyayıp kullanabilrsiniz. Bu yeni masanızı ister mutfağınıza ister balkonunuza koyarsınız. Ya da çalışma masası olarak kullanırsınız.

    Bambu sehpalar eskirse

    Eskimiş bir bambu sehpanın ne kadar farklılaşabileceğini deneyerek görebilirsiniz. Sehpanızı beyaza boyarsanız, boyayla değşitirdiğiniz rengi bir yana, işlevini de değiştirip kullanabilirsiniz. Örneğin ince uzun bir sehpaysa, yan yatırıp üzerine bir cam koyarak salonunuz için gayet gösterişli bir sehpa yapabilrsiniz.

    Kırmızı sandalyeler

    Keyifli bir sohbet köşesi yaratmak için iki sandalye bir sehpadan başka bir şeye ihtiyacınız yok. Sandelyelerinizi kırmızıya boyayıp, arasına beyaz bir de sehpa koyarsanız, sıcacık bir kombinasyona sahip olursunuz.

    Enerjik sarı raflar

    Mekanların bir başka vazgeçilmezi de raf sistemleridir. Özellikle mutfaklarda oldukça çok ihtiyaç duyulan rafları sarıya boyamayı denediniz mi? Böylece hem mutfağınız aydınlık ve modern bir görünüme kavuşacak, hem de siz kendinizi çok enerjik hissedeceksinz.
#25.09.2007 15:54 0 0 0
  • bende aynen öyle yapıyorum ufak tefek degişikliklerle yeniliyorum
#26.09.2007 09:59 0 0 0