Rapid otomatik karakter girici - Cryptload ve benzeri prolar için uyumlu

Son güncelleme: 11.03.2012 16:42
  • CryptLoad - CryptLoad İndir - Otomatik Karakter Girici - Rapid Karakter Girici

    SEXANBEER OTOMATİK ŞİFRE DOLDURUCU(FOR CRYPTLOAD VE BENZERİ ARAÇLARIN HEPSİNDE KULLANILABİLİR)
    son günlerde rapid sıksık algoritma değiştiriyor.Ama yöntem hemen bulundu.
    Kaçırmayın...:biggrin
    Programın ayarları şu şekilde

    noimage

    İlk yapmanız gereken cryptload yada usdownloader gibi benzer indirme programının ayarlar kısmından 81.exe yi göstermeniz gerekiyor.
    Bu adımı attıktan sonra yapmanız gereken pek bir şey yok aslında.İndirdiğiniz 81rapid klasörünü bilgisayarınızdaki istediğiniz bir bölüme koyabilirsiniz.Önemli olan yukardaki resimdeki gibi hangi programı kullanıyorsanız 81.exe yi o programa tanıtmanız yeterli.

    noimage

    Programın diğer bir özelliği ise rapidshare ın arada bir şifre algoritmalarını değiştirmesinden dolayı otomatik güncelleme özellği mevcuttur.Bunun için yapmanız gereken ise 81gunceller.exe adlı programı çalıştırıp arkanıza yaslanmanız yeterli

    noimageYukardaki resimde gördüğünüz gibi yeni güncelleme olmadığını,o an elinizdeki veri tabanının iş gördüğünü gösteriyor.

    noimage

    Burada ise yeni güncellemenin oldugunu ve indirmeniz gerektiği söyleniyor.Ara butonuna basınca otomatik indirme işlemi gerçekleşektir.

    noimage

    Tamam dedikten sonra en son geçerli olan karakter kodları inmeye başlıcak ve kurulum otomatik olarak yapılcaktır.
    Resimde gördüğünüz gibi karakterler otomatik olarak giriliyor.Olaki karakterlerin girilmediğini görürseniz hemen 81gunceller.exe adlı programı çalıştırın,kaldığınız yerden devam edin.

    Ayrıca minton modemler için yazdığım otomatik ip değiştirici,nod32 için yazdıgım otomatik şifre bulucu,symbian cep telefonları için kırdığım 75000 kelimelik İngilizce sözlük programlarına da webden arama yaparak ulaşabilirsiniz.

    Hepsi bedava

    İşte Linkii:
    Bu arada otomatik güncellemeleri süper oldu :)

    İNDİR
#26.09.2007 05:33 0 0 0
  • çok iyi eline sağlık
#30.09.2007 15:35 0 0 0
  • teşekkürler ama programı deneyenler sonuçları yazsa çok iyi olacak bn cryptoda deneyeceğim
#03.10.2007 16:59 0 0 0
  • Program çalışıyor.Guncellemeleri ben bizzat yapıyorum.Yayınladıgım gunden itibaren bir defa guncellemeye ihtiyaç duydu.Ve hemen guncelledim.İlgilenene arkadaşlar olursa bana guncellemeler konusunda yardım edecekler bana burdan ulaşsın.

    Program mantıgı şu.İçerisinde virus var kaygısı olup da programı yükelmeye çekinen arkadaşlara şunu solemeliyimki:kesinlikle program içerisinde virus trojan yada her hangi başka kötü amaçlı bir yazılım yuklu falan degildir.Bunu size garanti ediyorum.Birbirimize guvenmessek çok şey kaybederiz arkadşlar.Ve ayrıca rapid den boşu boşuna dosya indirme şansınız heba olur.Size tavsiyem programı deneyin ve denerken aklınıza virus varmı sorusunu getirmeyin çunku ben yazdım ve ben yazdıgım hiç bir programa karşı tarafa zarar vercek bir kod yerleşti
    rmedim bugune kadar.V yine ayrıca program mantık olarak şunu yapıyor.Rapid deki karakterleri otomatik giriyor ve olaki giremedi.Mynet uzerinden benim guncelledigim son resim karakterlerini alıp sorun yaşamamanızı sağlıyor.Mynet uzerinde ki dosyaları ben her gun kendi programımı kullanıp film indirfigim için bir sorun olması durumunda mynete en son guncel karakterleri upload ediyorum ve sizde bu sayade 81gunceller exe ile o dosyaları kendi pc nize download yapıyorsunuz.Mantıgı basit bu kadar.
    Son kez soluyorum istedigin antivirus prosu ile taratın ama bu sadece zaman kaybı olur sizin için.Ve ayrıca şunu belirteyim istesem piyasadaki antiviruslerin tanıyamayacagı kodları bilgisdayarınıza zarar vermesi için koyabilirdim.Ama öle bir şey yapcak kadar saygısız degilimn arkadşlar.Her şey paylaşım için.Umarım her kez ne demek istedigim anlamıştır.Guvennnnnnn gelişmek için şart arkadaşlar.Sosyal mesajımızıda verdikten sonra size tek bir şey solicem:HADİ RAPİDİ SOMURMEYE DEVAM.İYİ EGLENCELER HERKESE.....

    Yukardaki mesaı yazmamın sebebi bazı kötü niyetli arkadaşların sırf başkaları programı kullanmasın bencilliği içerisinde programda virus olabilir yuklemeyin gibi saçma sapan ve programlamadan anlamamalrına ragmen atmasyon mesajlar atmasından dolayı yazılmıştır.Bu forumda olmasa bile diger çtum forumlarda program hızlı bir şekilde benden habersiz yayılmakta ve boyle saçma sapan konuların geçtigini gordugumden dolayı yazma ihtiyacı duydum..
#04.10.2007 17:10 0 0 0
  • bu prog. bende çalışmadı.(Çalışmayan yalnızca rapid81 exe)
    ben yanlışlığın bende olduğunu düşünerek program ayarlarımı gösteren birkaç grafik eklemeye çalışacağım(umarım başarılı olurum) Belki size bir fikir banada kullanabilme imkanı sağlar. (anlaşılacağı üzere resim ekleyemedim.Galiba forma resim nasıl ekleniri anlatmakta size düştü.)

    Ewet resimleri eklemeyi başardım.Yorumlarınızı bekliyorum


    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage
#29.11.2007 22:11 0 0 0
  • 3. resminizdeki yeri hemen alttaki autoimage kısmına da aynen yazın.Sorun düzelecektir.yani d:/cryptload/..... olan kısmı hemen alttaki diger auto image alanına da yazmalısınız.her ikiside aynı 81 exe yi gostersin.umarım hallolmuştur.bilgi verirsen sevinirim.

    Bu arada unutmadan;programı kullanmadan önce 81 klasorunun içerisinde bulunan 81gunceller exeyi çalıştırın ki son guncellemeleri indirmiş olun.Çunku ben bugune kadar 3-4 defa guncelleme yaptım.Rapid bazen karakterleri değiştiriyor.Ama 81 gunceller bunu hallediyor.Bilginize.
#04.12.2007 13:11 0 0 0
  • @sexanbeer adlı üyeden alıntı:
    3. resminizdeki yeri hemen alttaki autoimage kısmına da aynen yazın.Sorun düzelecektir.yani d:/cryptload/..... olan kısmı hemen alttaki diger auto image alanına da yazmalısınız.her ikiside aynı 81 exe yi gostersin.umarım hallolmuştur.bilgi verirsen sevinirim.

    Bu arada unutmadan;programı kullanmadan önce 81 klasorunun içerisinde bulunan 81gunceller exeyi çalıştırın ki son guncellemeleri indirmiş olun.Çunku ben bugune kadar 3-4 defa guncelleme yaptım.Rapid bazen karakterleri değiştiriyor.Ama 81 gunceller bunu hallediyor.Bilginize.
    Orijinali Göster...


    dediklerinizi aynen yaptım ama sonuçta bir değişiklik yok. ve ben bu programı gerçekten kullanmak istiyorum. sizden ricam "bütün ayarlarını yaparak cryptload" programının içine otomatik karakter giriciyi (81 rapid) entegre edilmiş olarak bana göndermeniz. ilgilenirseniz çok sevinirim. ayrıca ilginize gerçekten teşekkür ederim.
#04.12.2007 16:44 0 0 0
  • Arkadaşlar programı kullanan arkadaşlar bana [email]MSN VERMEK YASAK@hotmail.com[/email] adresindenden arada bir mail atarsa sevinirim.Çünkü tez dönemine girdiğim için bu aralar sadece maillarla ilgilenebiliyorum.Rapid arada karakterleri değiştiriyor.Şu an 1.3 versiyonunu yukledim ama siz değişince haber verirseniz ben anında guncel karakterleri koyarım ve siz de sexanbeer guncelle ile son guncellemeleri alırsınız.Lütfen [email]MSN VERMEK YASAK@hotmail.com[/email] adresine konu kısmı "otomatik" olacak şekilde bir mail atarsanız anında guncellemeleri yaparım.Saygılar.Şu an 1.3 aktif ve indirme yapıyorum.Sabaha kadar 7-8 film indirirmem lazım.Tezim bitti artık rapidde film indirmeye devam edebilirim.Geçen ay 100 gb kaybettim tez yüzünden.Telafi etmem lazım :) saygılar.sanırım bu ay rekor kırcam.En son rekorum 120 gb'dı.parasal olarak 4 gb sınırlı 30 ytl olsa,120 gb 900 ytl eder.Hiç fena değil.Sonuçta telekom bize zamanında iyi kazık attı,acısınız çıkarın derim :)
#21.01.2008 18:25 0 0 0
  • arkadaşım connet yazan bölüme ne yazıyorsun yutub baktım ama cok bulanıktı şimdiden tşk
#25.01.2008 01:21 0 0 0
  • Comment yazan yere bir şey yazmıyosun.Orası yorum satırı.Yani ipucu alanı gibi düşün.Mesela indirdiğin dosyanın şifresi rar şifresi var diyelim.İşte şifreyi oraya yazıp sonradan neydi bunun şifresi diye düşünmeni önler.Ama boş bıraksanda doldursanda indirmeye etkisi olmaz.Sadece senin anlıcağın ipuçları,yorumlar gibi düşün.Kolay gelsin.

    Merhaba arkadaşlar sizinle yeni bir şeyi paylaşacağım.Bildiğiniz gibi 81 otomatik ip girici ve 81 otomatik karakter girici ile sınırsız rapidden dosya indirebiliyoruz.Benim elimde olan modem minton oldugu için ben bu proları kendime yazmıştım.Ve yeni bir proje olarak tüm modemleri kapsamasını sağlamak istiyordum.Şu anda bu seriye bir modem daha eklendi.
    Astech modemlerlede bu programları kullanabilirsiniz.Yanlız astechin 2 versiyonu var.Eğer sizinkinin yönetim paneli 192.168.1.1 ise kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.
    Bu olayı bu gece minton mdsl 210 un firmware ini guncellerken farkettim.Sonuç olarak aztech den guncel firmware i yukledim ve modem şu anda hem daha sorunsuz hemde daha hızlı çalışıyor.Lütfen siz denemeyin bu firmware guncelleme işini,ne kadar ter doktugumu anlatamam.Ama sonuç olarak başardım ve programlarımın astech ve mintonla çalışıtıgını gormus oldum.Bu arada minton modem diye bir modem yok diyebilirim.Çunku çinliler işlerini biliyor.Neyse uzun lafın kısası

    Rapidden sınırsız indirme yapmak için kullanılan modemler

    1)minton
    2)astech
    3)gezz markalı modemler(bu markanın diğer konumda linki mevcut)
    Lütfen eger modeminizin yonetim paneline 192.168.1.1 den giriliyorsa deneyip,hangi modemlerde çalışabildigini yazarsanız sevinirim.Herkeze bol şans.
#25.01.2008 21:15 0 0 0
  • süper paylaşım sağol
#07.02.2008 14:03 0 0 0
  • Yeni bir modem daha ekledim arkadaşlar.Markası Gezz.Netten bir arkadaş için yaptım.Modeminizin markası Gezz ise hemen indirin.
    Linki

    http://rapidshare.com/files/88944821/ok.rar.html

    Sonuç olarak modem markası 3'e çıktı.
    1. MiNTON
    2. ASTECH
    3. GEZZ
    Tüm bu modemlerle 81 otomatik ip değiştirici çalışmaktadır.Yeni modemler için benimle iletişime buradan geçebilirsiniz.Herkese kolay gelsin.SeVGİLER.

    Bazı arkadaşlar diğer konuya girmediği için buraya da yazma ihtiyacı duydum.Umarım sorun olmaz.Herkes paylaşımdan yararlansın istiyorum.Diğer modemlerinizin markalarını yazarsanız daha faydalı bir paylaşım olacaktır.Herkesin bu konuda yardımlarını,paylaşımlarını bekliyorum.
#07.02.2008 17:45 0 0 0
  • dostum program kendisi algoritma güncellemesi yapmıyor mu .güncelleme yapması için eğer biz .exe çalıştıracaksak usdownloader ın bir anlamı kalmaz sanırım
#29.02.2008 17:16 0 0 0
  • Program 2-3 gündür çalışmıyordu arkadaşlar.Çünkü rapid sistemi tamamen değiştirdi.Üzerinde çalışmam bitti.guncellemeleri yapabilirsiniz.içerisinde oku adında bir metin belgesi ekledim
    xxxxx:\CryptLoad_1.0.4\CryptLoad_1.0.4\ocr\rapidshare.com\AntiCaptcha
    içerisine yeni gelen dosyanın içerigini yapıştırın ve indirmeye devam edin beklemeden.
    rapid sonunda 1.5 sene sonra şeklini degiştirdi.ama 10 dakkada yine çözüm buldum :)
    gule gule kullanın.
#02.03.2008 13:31 0 0 0
  • saol dostum cevap verdiğin için ama bu seferde son harfi tanımıyo
#03.03.2008 22:31 0 0 0
  • Diğer harfleri tanıyo ama son harfi tanımıyosa büyük ihtimal son harf w dur.O bir sorun olmuyor.Olasılık hesapları yaptırmayın bana arkadaşlar.Zaten 1 ay sonra o karakterleri yine değiştirir rapid..O zman w da gitmiş olur.Şimdilik idare edin.Bende bir problem olmuyor.ilkinde yanlış girsin ikinci seferde zaten w gelmicegi için indirecektir.Ama çok küçük bir ihtimal son harfin w olması.
#03.03.2008 22:39 0 0 0
  • güzel bir program ama ben yapamıyorum çok zor olmalı
#12.12.2008 11:23 0 0 0
  • rapid tarzını değiştireli çok oluyor.Bunlar 2007 de kaldı :)))
#01.02.2009 00:11 0 0 0
  • teşekkürler
#14.05.2009 14:59 0 0 0