İlişkinizi yeniden canlandırmak için 5 ipucu

Son güncelleme: 30.09.2007 02:42
  • -Haftada bir baş başa bir şeyler yapın
    Özellikle yoğun çalışan çiftler haftada bir günü baş başa kalıp konuşmak,gezmek ve eğlenmek için ayırmalı. Arkadaşlarınıza ve ailenize o günün sadece ikinize özel olduğunu ve yalnızca ikinizin birlikte bir şeyler yapacağını söyleyip birbirinizi doyasıya yaşayabilirsiniz.


    -Birlikte eğlenin
    Birlikte eğlenceli aktivitelere katılmak aranızdaki yakınlığı pekiştirir. Sevgilinizle her seferinde farklı yerlerde yemek yiyin, birlikte komedi filmleri izleyin, hafta sonları kamp yapın, trekking turlarına katılın. Kısaca birlikte oyun oynayın:)


    -Uzun süreli aktivitelere birlikte gidin
    Sevgilinizle birlikte bir dil kursuna gidin ya da Latin dans dersleri alın. Bir şeyi beraber öğrenme sürecinde ortak bir alanda büyük paylaşımlar yaşayacağınıza emin olun.


    -Sorunları hemen çözmeye bakın
    Ateşli bir tartışmanın ortasında ondan özür dilemek her zaman zordur. Her zaman işin kolayına kaçar ve kavga ederiz. Fakat unutmamalıyız ki uzun süren küslükler arayı açmaktan başka bir işe yaramaz. Dolayısıyla en iyi yol iki tarafın da çok fazla üzülmesine fırsat vermeden sorunları çözmektir.


    -Romantizmden vazgeçmeyin
    Günlük hayatın karmaşası içinde romantizmin büyüsünü çoğu zaman unutuyoruz. Sevgilimiz unuttuğumuz bu büyüyü hatırlatacak bir şeyler yapsa hiç de fena olmaz değil mi? Bir ilişkiyi canlı tutan en önemli etkenlerden birinin romantizmin yaydığı büyülü atmosfer olduğunu unutmamalı ve her fırsatta bu atmosferin içinde kaybolmayı denemelisiniz:)

#29.09.2007 14:23 0 0 0
  • Iliskiyi canlandirmayi felan dusunenlerden degilim.Ipin ucu bir kere kacmissa yakalaman cok zor olur.Yakalasan bile eskisi gibi olmaz.
#29.09.2007 21:38 0 0 0
  • denemeklazım :)
#30.09.2007 02:42 0 0 0