Malzemeler :

Kereviz başı
Havuç
Dereotu
Ceviz
Yoğurt
Mayonez
Sarımsak
Kuru nane
Tuz


Hazırlanışı :
Kereviz başını ve havucu rendeleyin.Dereotunu ince ince kıyın.Cevizi ve sarımsağı dövün.Yoğurt ve mayonezi birbiriyle karıtırın.En son olarak bütün malzemeleri birleştirip iyice karıştırın. Malzeme miktarlarını kendinize uygun şekilde ayarlayabilirsiniz. Afiyet olsun..

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 441
favori
like
share
umut_alin Tarih: 10.10.2007 07:38
tesekkürler
Sindy Tarih: 04.10.2007 21:40
tarif icin tesekkurler
özleem Tarih: 04.10.2007 12:43
ellerine saglik
SU-PERISI Tarih: 01.10.2007 19:47
eline saglık ben sade kerevizle yapıyordum havuç konuluncadaçok güzel olur zannedersem