Malzemeler :

Kereviz başı
Havuç
Dereotu
Ceviz
Yoğurt
Mayonez
Sarımsak
Kuru nane
Tuz


Hazırlanışı :
Kereviz başını ve havucu rendeleyin.Dereotunu ince ince kıyın.Cevizi ve sarımsağı dövün.Yoğurt ve mayonezi birbiriyle karıtırın.En son olarak bütün malzemeleri birleştirip iyice karıştırın. Malzeme miktarlarını kendinize uygun şekilde ayarlayabilirsiniz. Afiyet olsun..

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 427
favori
like
share
umut_alin Tarih: 10.10.2007 08:38
tesekkürler
Sindy Tarih: 04.10.2007 22:40
tarif icin tesekkurler
özleem Tarih: 04.10.2007 13:43
ellerine saglik
SU-PERISI Tarih: 01.10.2007 20:47
eline saglık ben sade kerevizle yapıyordum havuç konuluncadaçok güzel olur zannedersem