Ayva Borani


Malzemeler :

• 4 adet ayva
• 250 gr yağsız kuzu kusbası
• 30 gr margarin
• 4 çorba kasığı toz seker
• 1 çay kasığı tuz
• 1 çay kasığı nane



Hazırlanışı :
Margarini derin tencerede eritin kusbası eti, tuzu ve sekeri ekleyerek kavurun. 3 bardak suyu ekleyin 5 dk. kaynamaya bırakın ayvaların kabugunu soyup, çekirdeklerini çıkarın. 9-10 parçaya bölün kaynayan suya sarımsaklarla birlikte atın 10 dk. kadar daha pisirdikten sonra naneyi ekleyin.

5 dk. sonra atesten alıp servis yapabilirsiniz.
• 5-6 dis sarımsak
• 3 su bardağı su


Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 587
favori
like
share
umut_alin Tarih: 21.10.2007 17:35
ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 01.10.2007 20:33
eline saglık arkadaşım.konuyu diger yemekler bölümüne alıyorum tatlılarla pek ilgisini göremedim