MALZEMELER
4 adet ince dövülmüş hindi göğsü
1 adet dövülmüş sarmısak
4 çay kaşığı domates salçası
8 adet fesleğen yaprağı
Kürdan, yeterince tuz, biber

Leziz olduğu kadar son derece de yapımı kolay olan bu yemeğin yapımına hindi göğüslerini hazırlayarak başlayabiliriz. Hindi göğüslerini ince ince döverek hazırlayın. Düz bir çalışma alanına serdiğimiz hindi göğüslerinin üzerine bir fırça yardımıyla domates salçası sürün. Üzerine fesleğen yaprakları yerleştirin. Tuz ve biber ekilerek tatlandırın. Bu işlemden sonra dikkatlice rulo yaparak sarın ve kürdanlarla tutturularak hazır hale getirin. Yağsız bir tavanın içerisinde döndürerek 5-6 dakika pişirin ve kenara alın. Bir kesme tahtası üzerinde zemine yatık olarak keserek 4-5 dilimi bir porsiyon olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 465
favori
like
share
umut_alin Tarih: 04.10.2007 08:25
ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 02.10.2007 21:21
eline emegine saglık