Malzemeler :

• 200 gr piliç eti(pişmiş)
• 2 adet domates
• 1 adet yeşil acı biber
• ½ adet marul
• 1 adet orta boy soğan
• 1 çay kaşığı kimyon
• ½ çay bardağı limon suyu

Hazırlanışı :
Geniş bir kabın içinde, piliç eti ve salatalık malzemeyi karıştırınız. Bu karışıma tuz ve karabiberi de ilave ederek 30 dakika kadar beklemeye bırakınız.İri doğranmış marul yapraklarını servis kabının tabanına yerleştirdikten sonra, karışımı üzerine dökerek servis yapınız.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 342
favori
like
share
umut_alin Tarih: 10.10.2007 08:39
tesekkürler
Sindy Tarih: 04.10.2007 22:39
emegine saglik
eskitoprak Tarih: 04.10.2007 12:32
ellerine saglik