Ayakkabı Dünyası peri masallarını günümüze taşıyor

Son güncelleme: 02.10.2007 18:06
  • Ayakkabı Dünyası, 2007-2008 sonbahar-kış sezonunda, farklı zamanlardan esinlenilmiş, yüzlerce büyüleyici modeliyle ve geniş marka portföyüyle adeta peri masallarını gerçeğe dönüştürüyor. Alışılagelmiş kışların aksine, en renkli, en süslü, en şık detaylar, ayakkabı tutkunlarını kanatlandıracak gibi gözüküyor. Ruganlar, yakma ve yıkama deriler, krokolar, fiyonklar, püsküller, işlemeler, pırıltılarla hazırlanan koleksiyon, platform tabanlar, bilekte botlar, yuvarlak ve sivri burunlar, kalın yüksek ve çok çeşitli ökçelerle form buluyor. Romantik, abiye, iddialı, western, binici modeli, rahat tüm modeller, geniş bir yelpazede sunuluyor. Böylece Ayakkabı Dünyası'nın 2007 sonbahar-kış koleksiyonu, tüm ihtişamıyla mağazaları süslemeye başlıyor.

    Birbirinden farklı markaların iddialı modellerini bir arada bulabileceğiniz Ayakkabı Dünyası, Daha Fazla Moda'yı uygun ödeme koşullarıyla yakalamak isteyenler için ideal seçimler sunuyor. Ayakkabı Dünyası Mağazaları' nda World Kart'a 10 taksit başta olmak üzere, Maximum, Bonus, HSBC Advantage, Vakıfbank, Citibank, Axess, Card Finans, Bank Asya, Tekstilbank üyelerine sağlanan ödeme kolaylıklarının yanı sıra, nakit ödeme ve tek çekimde % 10 indirimden yararlanabilirsiniz.

    Steve Madden, J.Lopez, Loıssane, Bentını, Cıty Lıfe, U.S Polo, Dumond, Marc, Adidas, Reebok, Converse, Nıke, Rocket Dog, Fıfty, Furrına, Camel Actıve, Agatha, Casa Rossı, Bellını, Eveet, Greyder, Kıddo, Eva Moon, Gant, Clarks, Barbıe, Solagna, Cabanı, Fns, Aerosoles, Pablosky, Eclıpse, Twıgy, Salomon, Rıchard Smıth, Benetton gibi Dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen markaları Ayakkabı Dünyası Mağazaları' nda yer alıyor.
#02.10.2007 16:46 0 0 0
  • tesekkurler SU-PERISI
#02.10.2007 18:06 0 0 0