Sivrisinek!

Son güncelleme: 02.10.2004 12:57
  • Sivrisinek!
    Interin Anderlechti 3-1 yendiği karşılaşmada süper bir oyun sergileyen ve galibiyetin mimarı olan temsilcimiz Emre Belözoğluna İtalyan basını ilginç bir lakap taktı

    noimage

    Inter 6 puan yaptı
    İtalya Liginde zor günler geçiren Interin Şampiyonlar Ligindeki başarılı görüntüsü sürüyor. Önceki gün Anderlechti 3-1 mağlup eden Lacivert - Siyahlı ekibe İtalyan basını övgüler yağdırırken, 90 dakika forma giyen temsilcimiz Emre Belözoğlu galibiyetin mimarları arasında gösterildi. Çizme basınındaki değerlendirmelerde milli futbolcuya verilen not, ortalamanın üstü olarak kabul edilen 6,5 ile 7,5 arasında değişiyor.

    Kötü başladı ama...
    Tuttosport, Emrenin rakiplerinden top kapması sayesinde Martins golü attı. Köşe atışında Adrianonun 2-0 yapmasını sağlayan da Emreydi. Interin tehlikeli bütün ataklarında Emre vardı. Minik Türk açısından çerçevelenip asılacak kadar güzel bir maçtı yorumunu yaparken, Corriere dello Sport ise Mancininin forvetlerin arkasına yerleştirdiği Emre, kötü başlasa da ardından görevini gayet iyi yaptı ifadesini kullandı.

    Rakibi rahatsız etti
    Çizme basınının önemli gazeteleri arasında yer alan La Gazzetta dello Sport da, Emre için, Forvetlerin arkasında, bacaklarında güç olduğu sürece hareketli ve üretken oyunuyla varlığını iyi hissettiriyor. Mükemmel oynadı. Aman vermeyen bir sivrisinek gibiydi. Onun verdiği rahatsızlık nedeniyle Belçikalılar asla kolayca oyun başlatamadılar. Adrianoya yaptığı asistle karşılaşmaya damgasını vurmayı başardı diye yazdı.
#01.10.2004 13:53 0 0 0
  • tam bir profesyonel. milli maçlarda izliyoruz arı gibi çalışıyor. nasıl da terliyor. türkiyede emre gibi her maçta ter akıtan bir diğer futbolcu ibrahim üzülmez. gerisi boş. yürüyerek futbol oynamaya kalkıyorlar.
#02.10.2004 12:57 0 0 0