MALZEMELER:

1 kereviz
1 havuç
birkaç diş sarımsak
yarım kg süzme yoğurt
1-2 tatlı kaşığı zeytinyağı
ceviz
süslemek için maydanoz yada kereviz yaprağı

hazırlanması:

1. Sarımsakları dövüp yoğurtla karıştırın. kerevizleri üzerlerinde hiç siyah nokta kalmayacak şekilde soyun ve yoğurdun içine rendeleyin.

2. Havucu da soyup yoğurda rendeleyin. zeytinyağını ekleyip tüm malzemeyi iyice karıştırın. servis tabağına alıp üzerlerine irice dövülmüş ceviz serpin.Maydanoz yada kereviz yaprağı ile süsleyin

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 402
favori
like
share
umut_alin Tarih: 10.10.2007 08:35
saolasın
SU-PERISI Tarih: 07.10.2007 21:00
havuçsuz yapıyordum.kerevizin içine havuç koyup deneyecegim.saol sindy