MALZEMELER
1 adet kırmızı lahana
1 kaşık sıvı yağ
1 çay kaşığı pulbiber
2-3 kaşık sirke
1 kase süzme yoğurt
tuz ve maydonoz
tuzot




HAZIRLANIŞI
Kırmızı lahanayı rendeleyin,2-3 kaşık sirke ile iyice elimizle eziyoruz.Daha sonra içine tuzot atıp tekrar elinizle ezmeye devam ediyoruz.Diger taraftanda 1 kase yoğurdu geniş bir kaba alın ve2 kaşık yağla iyice karıştırıyoruz.(Yani yoğurdu iyice açmamız lazım)Sonra elimizle lahanayı sıkıp yoğurtlu karışıma ekliyoruz. Maydonozuda ince kıyıp bu karışıma ekliyoruz.Bütün istenilen baharatları koydukdan sonra 2 kaşık yardımı ile şekil verip servis tabağına alıyoruz.Kenarlarını maydonoz ve pulbiberle süslüyoruz.Şimdiden afiyet olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 392
favori
like
share
umut_alin Tarih: 10.10.2007 08:35
saolasın