Faydalı bitkilər

Arıqlamaq istəyənlər üçün Nar Pəhrizi

[img]http://i.hizliresim.com/3Amlq5.jpg[/img] Aparılan araşdırmalar sübut edib ki, nizamlı olaraq nar yemək toxluq hissini artırır. Bəs nar pəhrizi ilə arıqlamaq mümkündürmü? Aile.lent.az nar pəhrizi haqqında mütəxəssis fikirləri ilə sizi tanış edir. İlk növbədə onu bildirək ki, nar B5, B6, C və...

07.11.2016 14:35 tarihinde Azərbaycan Mətbəxi kategorisine Arıqlamaq istəyənlər üçün Nar Pəhrizi başlığıyla açılan konu aşağıdaki etiketler ile ilişkilendirilmiştir..

Semizotunun faydaları haqqında

[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/75/Semizotu.JPG[/img] 1- Tərkibində bol miqdarda zülal, karbonhidrat, kalsium, natrium, kalium, B1, B2 və B6 vitaminləri var. 2- Ehtiva etdiyi omeqa 3 doymamış yağlar, balıqla müqayisə edilə biləcək səviyyədədir. Bu səbəblə semizotu, sizi xərçəngə qarşı...

19.12.2016 22:52 tarihinde Sağlamliq kategorisine Semizotunun faydaları haqqında başlığıyla açılan konu aşağıdaki etiketler ile ilişkilendirilmiştir..

Qatırquyruğu otunun inanılmaz faydaları

[img]https://i.hizliresim.com/X0j6lO.jpg [/img] Qatırquyruğu otu xalq təbabətində çox geniş istifadə edilib. Bu bitki nəmli torpaqlarda, tarlaların kənarında yetişir. Adətən qurudulub toz halına salınmış qatırquyruğundan istifadə edilir. Onu qurutmaq asandır. Sadəcə günəşin altında bir müddət saxlamaq...

23.04.2017 20:12 tarihinde Sağlamliq kategorisine Qatırquyruğu otunun inanılmaz faydaları başlığıyla açılan konu aşağıdaki etiketler ile ilişkilendirilmiştir..

Gicitkənin faydaları

[img]https://i.hizliresim.com/M0b4Z1.jpg [/img] Gicitkən çox qiymətli bitki sayılır. Ondan bəzi xəstəliklərin müalicəsində istifadə edilir. Tərkibində çox miqdarda dəmir var, həzm sistemi və digər orqanları təmizləmə xüsusiyyətinə malikdir, həzmi normallaşdırır, soyuqdəyməyə yaxşı təsir edir,...

24.04.2017 08:07 tarihinde Sağlamliq kategorisine Gicitkənin faydaları başlığıyla açılan konu aşağıdaki etiketler ile ilişkilendirilmiştir..

Yarpaqları ilə birgə qaynatdıqda daha xeyirli imiş

[img]https://i.hizliresim.com/dvOgyp.jpg[/img] Tərkibində alfa profiterola, caffeine, physic, və vitaminlər ehtiva edən gül kələm; Əsas yemək, salat və turşu kimi işlədilir. Ekspertlər gül kələmi qaynadarkən xüsusilə qarın hissəsində yerləşən yarpaqlarının qoyulması lazım olduğunu vurğulayır....

30.01.2019 10:28 tarihinde Sağlamliq kategorisine Yarpaqları ilə birgə qaynatdıqda daha xeyirli imiş başlığıyla açılan konu aşağıdaki etiketler ile ilişkilendirilmiştir..