Sonbaharda triko ve elbiseler moda

Son güncelleme: 29.10.2007 13:28
  • noimage

    Tita'nın sonbahar/kış koleksiyonundaki triko ve elbiseler göz kamaştırıyor!

    Dinamik ve modern bayanların tercihi Tita'nın yeni sezon sonbahar/kış koleksiyonunda triko ve elbiseler göze çarpıyor. Trapez kesimli ve 60'lı yılların görüntüsünü günümüze taşıyan kuplar, kemerlerle tamamlanan triko örgülü modeller, grafik baskılı örme elbiseler sonbaharda şıklık rüzgarı estiriyor.

    Dinamik ve modern bayanların tercihi Tita, 2007-2008 sonbahar/kış sezonuna özel hazırladığı koleksiyonundaki triko ve elbiseler sonbahara damgasını vuruyor. Trapez kesimli, 60'lı yılların görüntüsünü günümüze taşıyan kuplar, kemerlerle tamamlanan triko örgülü modeller, grafik baskılı örme elbiseler göz alıcı renkli opak çoraplar ve platform topuklu ayakkabılarla tamamlanıyor. Modayı takip eden ve şıklıklarından asla vazgeçmeyen bayanlar ise soluğu Tita mağazalarında alıyor.

    Tita'nın yeni koleksiyonunda parlak yüzeyli her türlü kumaş sonbaharda altın çağını yaşıyor. Tunik ve elbiselerde payet ve taşlarla birleşerek sezon görüntüsünü tamamlıyor. Yüksek belli etek ve pantolonlar yeni bir görüntü sergilerken, skinny kesimler de devam ediyor. Bolero ve cape'ler her türlü dokuda kumaş ve örgü olarak kombinasyonları tamamlıyor. Hacimli etek ve elbiseler, kemerli pantolonlar, lastik kalın kemerlerle tamamlanan kombinler de koleksiyonun diğer parçalarını oluşturuyor.

    2007-2008 kış sezonunda hakim renk siyah. Siyahla yarışan grinin tüm tonları farklı dokulu kumaşlarda ön planda. Diğer önemli bir trend de düz, baskılı, parlak her türlü deri. Rugan trençkot ve kısa ceketler ise büyük düğmelerle tamamlanıyor. Gösterişli örgüler, dökümlü triko tunikler ve elbiseler ise koleksiyonun diğer olmazsa olmazları arasında yer alıyor.
#28.10.2007 11:43 0 0 0
  • paylaşımın için saol sindy
#29.10.2007 13:28 0 0 0