Seat 6 milyonuncu otomobilini üretti!

Son güncelleme: 12.12.2007 10:05
  • Seat, 6 milyonuncu otomobilini üretti!

    VW AG çatısı altında yer alan SEAT, 1993 yılından beri hizmet veren Martorell Fabrikası'nda 6 milyonuncu otomobilini geçtiğimiz günlerde üretti. Markanın şimdiye kadar ürettiği en çevreci modeli unvanına sahip 1.4 lt TDI 80 HP beyaz renkli Ibiza Ecomotive, SEAT'ın Martorell'de ürettiği 6 milyonuncu otomobil olarak banttan indirildi.
    noimage
    Üretimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Wolfram Thomas, Martorell Fabrikası'nda üretilen 6 milyonuncu SEAT modeliyle ilgili olarak gerçekleştirilen törende, çalışanlarını gösterdikleri ekip çalışmasından dolayı tebrik etti. Thomas, Martorell Fabrikası'nın "ileri teknoloji, verimli üretim süreçleri ve çevre koruma konularında ileriye dönük ve çalışanlarının yüksek bağlılığıyla öne çıkan bir fabrika" olma özelliğini pekiştirmek için, çok çalışmaya devam edeceklerini de vurguladı.

    Hizmete açıldığı ilk yıllarda günde 1.500 adetlik kapasiteyle sadece Ibiza ve Cordoba üretiminin gerçekleştirildiği SEAT'ın Martorell Fabrikası'nda, artık günde 2.000 adetlik üretim kapasitesiyle üç farklı platformda toplam 7 modelin üretimi gerçekleştirilmekte.
#12.12.2007 10:05 0 0 0