Jumbo Çatal Bıçak Kaşık Seti Modelleri ve Fiyatları

Son güncelleme: 27.09.2009 13:22


  • Jumbo yemek masalarınızdaki dekor konusunda mat ve parlak ürün çeşitleri ile sizlere çatal bıçak kaşık seti modellerini 9400 ürün serisi Dama çatal bıçak grupları ile sunuyor. Çok iyi bir dizyan'a sahip bu çatal bıçak takımı, tasarımları ile birlikte size estetik, zarif görünümü ile yemek saatlerinde size keyifli anlar yaşatacak.

    noimagenoimage

    Jumbo çatal bıçak ve kaşık seti modelleri ile fiyatları

    Bütün Jumbo çatal bıçak ve kaşık seti ile birlikte yemek takımı gibi kalite, sağlamlık, şık görünüm yansıtmaktadır. Yemek takımı ürün gruplarından işte bazılarının fiyat listesi

    - 12 kişilik bir Dama çatal, kaşık seti fiyatı : 1529 TL
    - 6 kişilik bir porselen yemek takımı seti fiyatı : 399 TL
    - 6 kişilik bir perselen pasta takımı seti fiyatı : 338 TL

    Jumbo mağazarından bu fiyatlar ile sahip olabilceğiniz ürünleri size sunduk. Sizde sofralarınıza bu koleksiyonlar ile renk katmak istiyorsanız hemen bir jumbo mağazına gitmeniz tavsiye olunur.

    Jumbo yemek takımı modelleri

    noimage

    Yemek masanızın güzelleğini ve modern tarzını yansıtan bir diğer unsur ise yemek tabaklarıdır. Jumbo yemek tabaklı yanında çatal kaşık bıçak setleri ile süslenerek farkı ve imaj görünümü yaratabilirsiniz. Özel ürünleri ile evinize farklı bir hava katacak olun bu ürün setleri jumbo mağazalarında sizi bekliyor. Jumbo çeyiz setleri ilede sizin için değişik seçenekler sunmaktadır. Bulunduğun mekana en yakın jumbo bayisini öğrenmek için http://www.jumbo.com.tr adresine bakabilirsiniz.


#27.09.2009 13:22 0 0 0