Trabzon a Yattara müjdesi

Son güncelleme: 23.10.2009 10:54
  • Trabzon'a Yattara müjdesi!


    Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. İrfan Coşkun, İbrahim Yattara'nın kendine olan güveninin arttığını belirterek teknik direktör Hugo Broos'un görev vermesi halinde oynayabilecek durumda olduğunu söylerken Zafer Yelen'in ise en iyi şartlarda 15 gün içinde çalışmalara başlayacağını belirtti.


    noimage




    Sakatlığı ve psikolojik hali haftalardır tartışma konusu olan İbrahim Yattara'nın durumuna Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. İrfan Coşkun açıklık getirdi. Yattara'nın durumunun gayet iyi olduğunu ve Teknik Direktör Hugo Broos'un görev vermesi halinde oynayabileceğini belirten İrfan Coşkun, "Yattara çift kale maçlarda takımdaki yerini alıyor. Kendine güveni de artmaya başladı. Pozisyonlardan kaçınmıyor. Eğer Broos, ona güvenip görev verirse oynayabilecek durumda" dedi.

    Yattara'nın Galatasaray maçı öncesinde yapılan antrenmanlarda çok verimli olmadığını söyleyen Coşkun şöyle konuştu:
    "Yattara bazı antrenmanları yarıda bıraktı. Hoca'da idmanlara katılmayan oyuncuları maç kadrosuna almak istemiyor. Kendisini yeterli görmediği için kadroya almadı. Yoksa Yattara'nın oynamamak gibi bir niyeti yok. Yattara'ya görev verilirse oynardı. Broos, oyuncunun performansını yeterli görmediği için kadroya almadı. Yattara tüm taraftarın istediğinden daha fazla oynamak istiyor. 'Yeter ki düzeleyim' diyordu. Şimdi hocanın kendisine şans vermesini bekliyor"

    Takımdaki diğer sakat oyuncu Zafer Yelen'in ise iki hafta önce menisküs ameliyatı olduğunu belirten İrfan Coşkun, "Zafer Yelen en iyi şartlarda 15 gün sonra çalışmalara başlayacaktır. Bunun dışında oyuncunun bir sakatlığı yok. Takımda çok sakat oyuncu var diye spekülasyonlar yapılıyor. Diğer takımlara bakarsanız en sağlam takımın Trabzonspor olduğunu görürüz. Trabzonspor sağlık sorunu yok" diye konuştu.

    Galatasaray mağlubiyetinden sonra Kayserispor maçının çok önemli bir hale geldiğini belirten Coşkun, "Ligdeki durumumuz hiç iyi değil. Kayserispor maçı mutlak galip gelmemiz gereken bir maç. Rakibimizde son haftalarda çıkış yakalayan ekiplerden biri. Bunu bize karşı sürdürmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Bizde her şeyi tersine çevirmek istiyoruz. Kötü gidişe dur dememiz için mutlaka Kayserisspor'u taraftarımızın desteğiyle yenmeliyiz" şeklinde konuştu.
#22.10.2009 15:42 0 0 0
  • hadi Yattara goster kendi bu maçda inşallah birseyler yaparsın oynadi mi

    üstüne oyuncu yok bundan sonra düzelecektir bence
#22.10.2009 15:49 0 0 0
  • inşallah oynar kayseri maçıında yattara gösterir kayseriye dünyanın kaç bucak olduğunu
#22.10.2009 16:49 0 0 0
  • artık yattaradan pek ümidim kalmadı her derbide bişeler oluo bu adama anlamıorum gerçekten
#23.10.2009 09:11 0 0 0
  • bu maç belki onun maçi olabilir
#23.10.2009 10:54 0 0 0