Hotel Gates City West - Berlin

Son güncelleme: 08.09.2010 08:38
  • Hotel Gates City West Tanıtımı - Berlin Otelleri Tanıtımı - Almanya Tatil Mekanları - Berlin Almanya Otelleri Tanıtımı - Hotel Gates City West Resimler



    Konum:
    İş seyahatindekilere yönelik bu otel, Berlin şehrinde olup Teknik Üniversite, Berlin Hayvanat Bahçesi ve Kaiser Wilhelm Kilisesi civarındadır. Civardaki diğer yerler: Brandenburg Kapısı ve Zafer Sütunu.
    noimage

    Özellikler:
    Bu iş seyahatindekilerin dostu tesisinde bar/oturma salonu vardır. Personel concierge hizmetleri ve ticari hizmetler sağlayabilir. Ek olanaklar arasında lobide ücretsiz gazete hizmeti, 24 saat oda servisi ve kuru temizleme hizmeti/çamaşırhane vardır. Tesis türü: sigara içilmeyen tesis.
    noimage

    Konuk odaları:
    Televizyonlarda kaliteli uydu kanallar bulunur. Konuk odalarında direkt hatlı telefon bulunur. Konuk odalarında ücretsiz şişe suyu bulunur. Banyolarda el ile kullanılan duş, makyaj/tıraş aynası ve saç kurutma makinesi bulunur.
    noimage


    Ek olanaklar şunları kapsar: minibar, açılır pencere ve güneşlik/perde. Ayrıca, istek üzerine ütü/ütü masası ve hipoalerjenik yatak takımı sağlanır. Temizlik hizmeti sunulur. İlave yatak bulunur. Hotel Gates City-West tesisindeki tüm konuk odaları sigara içilmez odadır.
    noimage

    Bildirimler:
    Servis, giriş veya çıkış sırasında ek ücretler ve depozitolar alınabilir.


    Hotel Gates
#08.09.2010 08:38 0 0 0