STSL 28. Hafta Kasımpaşa:0- Beşiktaş:1

Son güncelleme: 11.04.2011 21:11
  • 28. Hafta Kasımpaşa Beşiktaş - 28 Hafta Kasımpaşa Beşiktaş İzle




    noimagenoimage




    Beşiktaş - Kasımpaşa



    Tarih :
    Saat :
    Stad :
    Hakem :
#07.12.2010 15:34 0 0 0
  • 11 Nisan Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş - Kasımpaşaspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek.
    Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Göçek'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Cemal Bingül yapacak. Serkan Ergün ise mücadelenin dördüncü hakemi olarak görev alacak.
#06.04.2011 16:17 0 0 0
  • Gaziantepspor'u 3-0 mağlup eden Futbol Takımımız, Perşembe gününü izinli geçirecek.

    Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Fiyapı İnönü Stadı'nda ağırladığı Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ederek turun kapısını aralayan siyah-beyazlılarımız, 7 Nisan Perşembe günü izin yapacak.

    Takımımız, Spor Toto Süper Ligi'nin 27. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 8 Nisan Cuma günü saat 11.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına açık yapacağı antrenmanla başlayacak.
#07.04.2011 10:27 0 0 0
  • Futbol Takımımız, 11 Nisan Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşaspor maçının hazırlıklarına başladı.


    BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki idmanda ısınma koşularının ardından bir süre istasyon ve kısa pas çalışmaları yapan ekibimiz, yarım sahada yapılan taktik maçla antrenmanı tamamladı.

    Ekrem Dağ, Ferrari ve sağ ayak bileğinde ağrısı olan Guti'nin yanı sıra sol topuğunda ağrıları bulunan İbrahim Toraman antrenmana katılmayarak tedavilerini sürdürdü. Onur Bayramoğlu uzun süren sakatlığının ardından bugün ilk kez takımla çalışmaya başlarken, Ersan Gülüm ise salon çalışmalarına devam etti. Simao ve Almeida ise koşular sonrasında antrenmanı tamamladı.

    Takımımız yarın (9 Nisan) saat 11.00'de basına kapalı yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.


    noimage


    noimage
#08.04.2011 13:26 0 0 0
  • Futbol Takımımız, Kasımpaşaspor maçının hazırlıklarına devam etti.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yönetiminde taktik ağırlıklı bir idman yapan siyah-beyazlılarımız, güne ısınma koşularıyla başladı. Daha sonra kısa pas ve istasyon çalışmaları yapan oyuncularımız, dar alan çalışmalarıyla antrenmana devam etti. Yarım sahada taktik maçı yapan ekibimiz, son bölümde şut çalışması yaparak günü tamamladı.

    Çift kale maçta sağ dizinde ağrı hisseden Fernandes ve yüzüne darbe gelen İbrahim Toraman idmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktı. Tedavileri süren Ekrem Dağ, Ersan Gülüm, Ferrari ve Guti ise antrenmana katılmadı.
    Takımımız yarın (10 Nisan) 18.00'de yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.


    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage
#09.04.2011 13:31 0 0 0
  • Futbol Takımımız, yarın (11 Nisan) oynayacağı Kasımpaşaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

    Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu'nun yönetiminde yapılan idmana koşular ve pas çalışmalarıyla başlayan siyah-beyazlılarımız, dar alan çalışmaları sonrasında kanat organizasyonları üzerinde durdu. 1.5 saat süren antrenmanda taktik ağırlıklı bir idman yapan ekibimiz, son bölümde yaptığı şut çalışmasıyla hazırlıklarını tamamladı.

    Tedavileri süren Ekrem Dağ ve Ferrari'nin yanı sıra Guti, Ersan Gülüm ve sağ dizinde ağrıları olan Rüştü çalışmaya katılmadı. Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, sakatlığı devam eden oyuncularımızın Kasımpaşaspor maçında görev yapamayacaklarını söyledi. Ayrıca pas çalışmasında Doğukan Pala ile çarpışan Rıdvan Şimşek tedbir amaçlı olarak idmanı yarıda bıraktı.

    Antrenman sonrasında bütün oyuncularımız kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
#10.04.2011 19:31 0 0 0
  • Muhtemel 11'ler;

    Saat: 20:00 KASIMPAŞA - BEŞİKTAŞ (RECEP TAYYİP ERDOĞAN STADI) (HÜSEYİN GÖÇEK),

    Kasımpaşa; Fırat- Erdi, Henrique, Ergün, Robledo, Keller, Hüseyin, Korhan, Ersen, Şahin, Halil.

    Beşiktaş; Cenk, Hilbert, İ.Toraman, Sivok, İsmail, Necip, Ernst, Quaresma, Simao, Almeida, Nobre

    Yedekler: Hakan Arıkan, Erhan Güven, Atınç Nukan, Aurelio, Fernandes, Nihat, Bobo

#11.04.2011 17:55 0 0 0
  • Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşaspor'u deplasmanda 1-0 yendi.

    Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki mücadelenin ilk dakikalarından itibaren rakibi üzerinde baskı kurmaya çalışan siyah-beyazlılarımız, 13. dakikada Simao'nun uzaktan şutuyla ilk pozisyonunu yakaladı. Oyunu geride kabullenen ve kontra ataklarla gol arayan Kasımpaşaspor, savunmamızı az adamla yakaladığı zaman tehlikeli pozisyonlar bulsa da etkili olamadı. Hilbert ve Quaresma'nın yer aldığı sağ kanattan rakibine yüklenen takımımız, yakaladığı pozisyonlarda kaleci Fırat'ı aşmakta güçlük çekti. 35. dakikadan sonra Quaresma ve Simao'nun yer değiştirmesinden sonra kanatlardan daha verimli ataklar yakalayan siyah-beyazlılarımız, 43. dakikada aradığı golü Almeida'yla buldu. Quaresma'nın ortasını iyi takip eden Portekizli oyuncu, kaleci Fırat'ın tüm çabalarına rağmen topu filelere göndererek takımımızı 1-0 öne geçirdi. Ekibimiz, ilk yarının son dakikasında Quaresma'yla net bir fırsattan yararlanamayınca siyah-beyazlılarımız soyunma odasına 1-0 önde gitti.

    İlk yarıdakinin aksine ikinci devrede daha organize ataklar geliştiren Kasımpaşaspor ileride daha çok top tutmaya çalıştı ancak rakibimiz, defansımızı aşmakta güçlük çekti. 60. dakikadan sonra orta alan mücadelesine dönen karşılaşmada Quaresma sakatlanarak yerini 67. dakikada Nihat Kahveci'ye bıraktı. Beraberlik için yüklenen Kasımpaşa, Keller ve Ersen Martin'le gole yaklaşsa da kalesinde devleşen Cenk Gönen, rakibimize gol şansı vermedi. Son dakikalara doğru tüm riskleri alarak yüklenmeye başlayan Kasımpaşaspor karşısında yaptığı güçlü savunmayla skor üstünlüğünü koruyan ekibimiz, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.



    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage


#11.04.2011 21:11 0 0 0